20.07.2022
Ce face Jennifer Lopez in fiecare zi pentru a se mentine in forma? Afla secretul sau

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit weekendul trecut la Las Vegas.

Chiar in dimineata urmatoare dupa eveniment, Lopez a mers la antrenamentul sau de dans. Cantareata nu lipseste niciodata de la ore, iar acest lucru este extrem de important in mentinerea siluetei sale.

Recent, paparazzi au surprins-o din nou pe diva langa studioul de dans. Lucrul care le-a atras imediat atentia fanilor a fost faptul ca aceasta poarta acum pe degetul inelar atat inelul de logodna cat si verigheta de casatorie.

Cearta dura intre Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica! Ce si-au reprosat artistele in mediul online: „As vrea sa inteleg de ce simti nevoia sa vorbesti despre mine si mai mult de atat...” - FOTO/VIDEO

Affleck si Lopez s-au cunoscut in 2001, iar la scurt timp dupa aceea actorul a cerut-o in casatorie pe Jennifer. Nunta lor urma sa aiba loc in 2003, dar a fost anulata. In 2021, ei au inceput sa formeze din nou un cuplu si acum cateva luni, Ben a cerut-o in casatorie pe J.LO.

Divort neasteptat in showbiz. Julio Iglesias Jr. si modelul Charisse Werhaert s-au despartit dupa 18 ani de relatie - FOTO

Jennifer Lopez este o actrita, cantareata, dansatoare, designer, producator si femeie de afaceri americana de origine portoricana.

Articole din aceeasi categorie