16.01.2024
Genoveva Casanova, presupusa amanta a noul rege al Danemarcei, invitata de un ziar danez la incoronare: „Gasim noi o camera”

In contextul incoronarii regelui Frederik al Danemarcei, ziarul danez Ekstra Bladet a invitat-o pe Genoveva Casanova, fost model mexican, la evenimentul regal din Copenhaga. Acest gest a starnit agitatie in randul publicului, avand in vedere zvonurile despre un amantlac intre blonda Casanova si noul rege Frederik al X-lea.

Intr-o invitatie tiparita atat in daneza, cat si in spaniola, ziarul a abordat subiectul cu un ton ironic: „Sunteti prietena cu Printul Mostenitor, dar ati fost greu de gasit in ultima vreme. Vrem doar sa ne asiguram ca ati auzit vestea cea mare. Frederik va fi incoronat rege al Danemarcei”.

Continuand cu sarcasmul, ziarul a oferit si cazare doamnei Casanova in cazul in care nu ar fi binevenita in familia regala, declarand: „Va oferim camera in cazul in care nu sunteti binevenita in familia regala. Daca nu este loc, vom fi bucurosi sa te ajutam sa gasesti un loc unde sa dormi. Doar spune-ne. Si iti promitem ca nu veti fi singura pe strazile din Copenhaga a doua zi dimineata.”

Noul rege al Danemarcei, pozat in compania Genovevei cu cateva luni in urma

La sfarsitul lunii octombrie, Frederik, in varsta de 55 de ani, a fost fotografiat plimbandu-se cu modelul mexican prin Madrid. Potrivit ziarului Lecturas, cei doi ar fi fost la un restaurant, apoi si-a petrecut noaptea la un hotel. La acel moment, printesa mostenitoare Mary se afla la New York pentru afaceri, relateaza Bild.

Tatiana Koberidze a nascut! Imagini emotionante alaturi de fiica si sotul ei: „Nu voi uita niciodata aceasta zi” - VIDEO

Genoveva Casanova, in prezent filantroapa si destul de activa in cercurile mondenitatilor spaniole, a fost anterior casatorita cu aristocratul Cayetano Martinez de Irujo, cu care are doi copii. Regele Frederik al Danemarcei si sotia sa, regina Mary, au 4 copii: printesa Isabella, printul Christian, printesa Josephine si printul Vincent.

La 90 de ani defileaza pe covorul rosu si are energia unei pustoaice! Joan Collins, fabuloasa la Premiile Emmy alaturi de sotul cu 32 de ani mai tanar - FOTO

Campania ironica nu a fost bine primita de danezi. Pe Facebook, cititorii au comentat negativ ideea ziarului: „Ar trebui sa fie un lucru amuzant?”/ „Fara gust, ca intotdeauna”.

Duminica, regina Margrethe a predat regenta fiului ei, printul mostenitor Frederik al Danemarcei. Este pentru prima data in aproximativ 900 de ani cand un conducator din Danemarca abdica.

Articole din aceeasi categorie