16.01.2024
Tatiana Koberidze a nascut! Imagini emotionante alaturi de fiica si sotul ei: „Nu voi uita niciodata aceasta zi” - VIDEO

La data de 15 ianuarie 2024, una dintre cele mai populare bloggerite de la noi, Tatiana Koberidze, a devenit mama pentru prima data. Tatiana a adus pe lume o fetita. 

Despre acest lucru, influencerita a anuntat pe contul ei de Instagram, acolo unde a scris:

„Astazi s-a nascut fiica noastra, iar odata cu ea s-a intamplat si noua nastere a familiei noastre. Nu voi uita niciodata aceasta zi. 15.01.2024, 39 saptamani, 2990 grame, 52cm”.

De asemenea, Koberidze a publicat si un filmulet din maternitate in care isi tine fiica in brate si este sarutata cu brandete de catre sotul ei.

A invins cancerul, iar acum isi traieste viata din plin! Moldoveanca Stela Zacon, imagini emotionante cu burtica de graviduta - FOTO

„Felicitari! Ce zi frumoasa a ales”, „Plang!!!!! La multi ani draga mea”, „Felicitari! Sanatate bebelusului si rabdare si putere voua! Va doresc insanatosire grabnica! Ma uit la tine si plang de fericire”, sunt cateva dintre mesajele ce le-a primit bloggerita din partea internautilor.

Tatiana Koberidze este una dintre cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova. Ea este urmarita de aproximativ 174 de mii de persoane. De asemenea ea este cunoscuta pentru stilul ei unic si o dragoste majora pentru calatorii.

Valentina Nafornita, intr-o forma fizica de invidiat la doua luni dupa ce a nascut! Cum a reusit sa revina la silueta de altadata - VIDEO

Articole din aceeasi categorie