16.01.2024
La 90 de ani defileaza pe covorul rosu si are energia unei pustoaice! Joan Collins, fabuloasa la Premiile Emmy alaturi de sotul cu 32 de ani mai tanar - FOTO

Energica, plina de viata si cu un look de milioane – asa s-a prezentat legendara Joan Collins pe scena Premiilor Emmy, la 90 de ani! Actrita continua sa impresioneze cu forma sa fizica exceptionala.

Varsta este doar un numar pentru Joan Collins, care este la fel de in forma ca intotdeauna. A demostrat-o la decernarea Premiilor Emmy, acolo unde a defilat pe covorul rosu alaturi de sotul ei, Percy Gibson, cu 32 de ani mai tanar decat ea.

Horoscop 16 ianuarie 2024. Zodia care da lovitura in dragoste. Altii risca tot in cariera

Imbracata intr-o rochie argintie de gala, accesorizata cu manusi si cercei candelabru, Joan Collins a aratat ca o adevarata diva. Anul trecut, actrita a sarbatorit 20 de ani de casnicie cu cel de-al cincilea sot, Percy. Originar din Peru, Percy este un producator renumit Hollywood, cunoscut in primul rand pentru „Who Wants to be a Millionaire”.

A invins cancerul, iar acum isi traieste viata din plin! Moldoveanca Stela Zacon, imagini emotionante cu burtica de graviduta - FOTO

Diva a mai fost casatorita cu Maxwell Reed, Anthony Newley, Ron Kass si Peter Holm.

„El are grija de tot”, spunea Joan pentru revista Saga. „El are grija de copiii mei si de toate finantele noastre. El este dragostea vietii mele. Este o casnicie grozava, o relatie grozava”. Fosta vedeta din Dynasty spune despre Percy ca „cel mai bun iubit pe care l-am avut vreodata” in noua sa carte Behind The Shoulder Pads.

Articole din aceeasi categorie