23.06.2022
Fosta sotie a lui Elon Musk a comentat decizia fiului lor de a-si schimba numele si sexul

Fosta sotie a fondatorului Tesla si SpaceX, Elon Musk, Justine Musk, a comentat pentru prima data decizia fiului lor, care a anuntat recent ca vrea sa isi schimbe numele si sexul. 

Fiul miliardarului in varsta de 18 ani, a explicat anterior de ce intentioneaza sa isi schimbe oficial numele in unul femeiesc: decizia sa este legata de faptul ca el nu mai vrea sa aiba ceva in comun cu tatal sau. „Nu mai locuiesc cu tatal meu biologic si nu vreau sa fiu asociat cu el in nici un fel, sub nicio forma”, a spus Xavier. Acesta a decis ca noul sau nume va fi Vivian Jenna Wilson.

Justine Musk l-a sustinut pe fiul sau. Ea a publicat pe Twitter un fragment din discutia sa cu el: „Am avut o copilarie nemaipomenita”, a spus copilul meu in varsta de 18 ani si a adaugat: „Nu pot sa cred ca am crescut un om normal”. Eu i-am spus: „Ma mandresc cu tine”. 

Doliu in showbizul rusesc! Iurii Shatunov s-a stins din viata. Afla care este motivul decesului

Xavier a adaugat ca el, la fel se mandreste cu sine. 

Maxim Zavidia a recunoscut cum face fata oboselii si stresului! Vezi unde a „evadat” artistul pentru a redobandi noi puteri si multa energie - FOTO

Elon Musk a evitat sa comenteze aceasta noutate.

Miliardarul mai are doi copii de la interpreta Grimes: fiul X AE A-Xii si fiica Axa Dark Siderel. Grimes si Elon Musk s-au despartit in septembrie 2021, insa mentin o relatie frumoasa intre ei, de prietenie si chiar se vad des.

Articole din aceeasi categorie