14.08.2023
Fosta iubita a lui Dan Ionita a fost ceruta in casatorie - GALERIE FOTO

Vloggerita Soimu Nadejda a fost ceruta in casatorie saptamana trecuta, iar iubitul ei i-a organizat o surpriza frumoasa.

La nici un an de relatie, iubitul Nadejdei Petru a facut pasul cel mare intr-un mod foarte romantic si frumos. El a pregatit surpriza din timp, amenajand o inscriptie I LOVE YOU si o masuta cu sampanie si luminari. 

Razboiul continua! Andreea Bostanica face aluzii ca Iuliana Beregoi ar fi picat examenul de Bacalaureat: „Altii nu-l dau deloc, de exemplu...” - VIDEO

„Atat de frumoasa si bine gandita aceasta cerere in casatorie. Tot ce pot spune e ca sunt o norocoasa, fiindca am putut trai aceste emotii langa barbatul iubit. La nici 10 luni de relatie El a facut acest pas si sunt foarte,foarte fericita din primele clipe cand ne-am vazut, de la prima intalnire, am inteles ca noi suntem unul pentru altul, ca noi vrem sa traim impreuna si sa cream cea mai frumoasa familie. Multumim Domnului pentru ca este alaturi de noi si ne ajuta sa ne indeplinim toate scopurile si visele impreuna. Eu am spus DA pentru toata viata celui mai bun barbat din viata mea” , a scris Nadejda pe Instagram.

Nadejda Soimu si Dan Ionita au fost in relatie timp de un an, iar despartirea a fost un prilej pentru tinara de a se deschide si exprima pe retelele sociale. 

Cine este tanara supranumita „Diletta din Moldova” si cat de mult seamana cu vedeta italiana - FOTO

Acum Dan Ionita la fel este fericit alaturi de prietena sa Cristina. 

Articole din aceeasi categorie