14.08.2023
Razboiul continua! Andreea Bostanica face aluzii ca Iuliana Beregoi ar fi picat examenul de Bacalaureat: „Altii nu-l dau deloc, de exemplu...” - VIDEO

Andreea Bostanica a raspuns, recent, pe contul ei de Instagram la cateva intrebari pe care le-a primit in partea fanilor.

La intrebarea: „Cum e cu BAC-ul luat?”, influencerita a raspuns: „E bine, am diploma. Nu l-am dat pe 9 si 10, dar important ca l-am dat. Altii nu-l dau deloc, de exemplu prietena mea care e din lume diferita si la nivel diferit, uite, ea nu l-a dat nici la repetare. Dar, ce sa faci? Cum am zis si in clipul ala, nu putem toti sa fim la fel, sa invatam pe 9 si 10. Cineva e mai bun in cantat, cineva e mai bun in sport”.

De asemenea, ea a adaugat: „Mda! Si aici suntem la nivele foarte diferite”.

Internautii imediat si-au dat seama despre cine a vorbit Bostanica in video, luand in consideratie faptul ca acum cateva luni Iuliana a mentionat in platoul emisiunii O Seara Perfecta: „Sunt unii oameni care incearca sa faca diferenta dintre noi, dar eu consider ca suntem doua persoane complet diferite. Nu avem nicio relatie si suntem la nivele diferite. Suntem efectiv in doua lumi diferite”.

S-au reintalnit dupa mult timp! Asa arata in prezent dansatorii Ionela Tarus si Mihai Ungureanu - FOTO

In presa de la noi se vehiculeaza ca Iuliana Beregoi ar fi picat examenul de Bacalaureat la matematica si ar fi luat nota 3. Interpreta a fost contactata de redactia perfecte.md pentru o reactie la zvonurile aparute, insa deocamdata Iuliana nu a raspuns.

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si 1 milion pe Instagram.

Primele imagini de la nunta Valentinei Nafornita! Soprana a organizat marele eveniment in sanul naturii si a purtat o tinuta spectaculoasa - FOTO/VIDEO

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Articole din aceeasi categorie