14.08.2023
Cine este tanara supranumita „Diletta din Moldova” si cat de mult seamana cu vedeta italiana - FOTO

Olivia Cucos, fosta prezentatoare a emisiunii “LaFirul Ierbii” al Federatiei Moldovei de fotbal, a fost supranumita “Diletta” din Moldova, datorita stilului si asemanarii fizice cu celebra jurnalista din Italia, Diletta Leotta. 

Acest supranume l-a primit din partea presei din Romania, anul trecut, in urma meciului amical Moldova-Romania, unde Olivia a fost observata.

A revenit in forta! Dupa o pauza de un an, Lia Taburcean a lansat o piesa si un videoclip: „Wow, ce videoclip super” - VIDEO

Ulterior, aceasta asemanare a starnit un val de hate pe retelele de socializare, iar internautii au invinuit-o ca nu ar semana cu vedeta italiana.

Recent, Olivia a plecat in Romania la invitatia unui canal de televiziune sportiv si isi continua activitatea profesionala acolo. 

O mama si fiica ei semana ca doua picaturi de apa, iar asta le-a adus faima pe internet: „Oamenii cred ca suntem surori” - FOTO

Este surprinzator pentru o domnisoara ca Olivia este pasionata de fotbal, ea comenteaza activ orice pas a jucatorilor pe Instagram unde are o comunitate de 52 mii de urmaritori.

Olivia Cucos este o tanara din Republica Moldova in varsta de 23 de ani si s-a facut cunoscuta in mediul online prin comentariile pe care le face in domeniul fotbalului.

Giulia Diletta Leotta, cunoscuta drept Diletta Leotta este o moderatoare de televiziune italiana.

Articole din aceeasi categorie