21.06.2022
Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondiala a Refugiatilor. Mesajul postat de actrita pe retelele sociale

Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondiala a Refugiatilor in compania unor noi prieteni. Actrita in varsta de 47 de ani a luat cina intr-un cadru linistit. Vedeta a postat si cateva imagini de la eveniment, alaturi de un mesaj emotionant pe care l-a distribuit ulterior pentru admiratorii sai de pe retelele sociale.

Actrita nu este foarte activa pe retelele sociale, iar continutul pe care il publica are legatura, de cele mai multe ori, cu activitatile umanitare pe care le face. De data aceasta, vedeta s-a relaxat in compania unor refugiati veniti din colturi diferite ale lumii.

Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondiala a Refugiatilor

Angelina Jolie spune ca s-a bucurat sa se afle de Ziua Mondiala a Refugiatilor in compania acestora. Vedeta a luat cina alaturi de oameni din Egipt, Ucraina, Afganistan, Mali, Nigeria si multe alte locuri.

Actrita internationala a postat o serie de fotografii in care le arata admiratorilor sai atmosfera primitoare de care a avut parte. Alaturi de imagini s-a aflat si mesajul sau emotionant.

”Sunt foarte recunoscatoare pentru ca, in ciuda lucrurilor dificile care se intampla in lume, acesti oameni curajosi isi impartasesc povestile cu mine si ma primesc alaturi de ei. Familia, prietenii si hrana, acestea sunt lucrurile care aduna oamenii intr-un loc. Eu am fost absolut onorata sa ma alatur noilor mei prieteni, sa mananc alaturi de ei si sa invat lucruri noi de la ei.”

Vedeta din Eternals este recunoscuta pentru actiunile umanitare in care se implica. De altfel, Angelina are o legatura speciala cu refugiatii. De-a lungul timpului aceasta a vizitat mai multe centre unde a putut sa povesteasca si sa afle mai multe despre vietile acestora si despre modul in care reusesc sa-si reconstruiasca viata departe de casa.

In trecut vedeta a vorbit despre modul in care copiii din Ucraina vor avea de infruntat ”cele mai mari consecinte ale razboiului”.

Ce proiecte desfasoara vedeta in aceasta perioada

De data aceasta Angelina Jolie a celebrat Ziua Mondiala a Refugiatilor, insa vedeta se implica in tot mai multe proiecte in ultima vreme. Actrita in varsta de 47 de ani are un program foarte aglomerat, insa aceasta isi doreste sa fie in continuare prezenta in activitatile umanitare.

Recent, diva a fost surprinsa pe strazile din Roma. Aceasta regizeaza viitorul sau film, Without Blood. Filmarile productiei sunt in plina desfasurare.

Printre actorii principali se vor numara Salma Hayek si Demian Bichir.angelina a incheiat un contract de trei ani cu Freemantle. In cadrul acestuia, Angelina va juca si va produce mai multe filme si documentare. Vedeta este foarte incantata de acest proiect pe termen lung pe care l-a acceptat.

”Libertatea de a spune povesti este foarte importanta pentru mine. Imi doresc sa le aduc aproape de un public global. Sunt incantata sa lucrez cu o echipa atat de pasionata de ceea ce face”

Surpriza dubla pentru telespectatori! Vezi alaturi de cine a aparut Irina Rimes, in calitate de antrenor, la Vocea Romaniei: „Se cere inca un scaun dublu” - FOTO

Pe langa proiectele pe care le desfasoara in lumea filmului, actrita are in desfasurare mai multe proiecte ce tin de cauzele umanitare. Principala sa preocupare este aceea de a-i ajuta cat mai multi pe cei aflati in nevoie. Vedeta isi doreste sa faca o schimbare vizibila in lumea in care traieste, scrie publicatia People.

Articole din aceeasi categorie