19.05.2022
Scandalul continua! Victoria Bonya a raspuns la critica Kseniei Sobchak despre aparitia sa la Festivalul de la Cannes: „Ea niciodata nu poate trece cu vederea aparitiile mele de la cele mai prestigioase evenimente din lume” - FOTO

Bonya a stralucit din nou pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes, ceaa ce a devenit un nou motiv pentru Ksenia Sobchak de a o lua in deradere pe Victoria. Insa, vedeta nu a tacut si a raspuns la critica jurnalistei. 

Victoria Bonya, in varsta de 42 de ani, stie cum sa atraga atentia publicului. Insa sa atraga atentia fotografilor de la Cannes ea asa si nu a putut - dupa cum spune Ksenia Sobchak. Asa dar, blonda in varsta de 40 de ani a publicat o imagine cu Victoria si a atras atentia la faptul ca fotografii de la eveniment nici nu ii atrag atentia vedetei ruse. „Uitati-va la fotografi”, a scris jurnalista. 

Aceasta remarca nu a putut sa nu o comenteze Victoria. Bonya a spus ca Sobchak la fel nu a avut mare succes cand a participat la acest eveniment, iar faptul ca ea asa vorbeste acum, da dovada de faptul ca este doar invidioasa. 

Anna Asti a comentat declaratiile Natellei Krapivina la adresa sa: „Sunt flatata ca sunt comparata cu o femeie atat de frumoasa si sexy, dar...” - FOTO

„Sobchak niciodata nu poate trece cu vederea aparitiile mele de la cele mai prestigioase evenimente din lume. Ea isi face atat de mari griji din cauza ca eu sunt iubita si sunt mereu la inaltime. Apropo, insasi Sobchak a fost o data la eveniment si pozele ei chiar sunt mai reusite. Eu inca nu am crescut pana la nivelul ei... Haideti sa ne uitam atent unde se uita fotografii in poza lui Sobchak”, a mentionat vedeta. 

Urmaritorii Victoriei au fost de acord cu ea si au remarcat ca Ksenia nu mai stie cum sa-si jigneasca adversara. Ea cauta orice modalitate de a o umili pe Bonya. 

„Victoria este la un nivel international! Este un prestigios!”, „Invidia o mananca pe Sobchak”, „Acum Victoria i-a sters nasul - este clar”, au scris fanii Victoriei. 

Vera Brejneva incarca de sine statator camioane intregi cu ajutor umanitar pentru refugiatii ucraineni din Polonia: „Dupa cum v-am promis...” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie