23.01.2023
Toate privirile au fost indreptate catre ea! Cum a aparut Georgina Rodriguez pe covorul rosu la Riyadh. Reactia sauditilor

Georgina Rodriguez (28 de ani) a ales sa-l insoteasca pe Cristiano Ronaldo (37 de ani) in Arabia Saudita, dupa ce starul portughez a semnat cu Al-Nassr, in ciuda regulilor stricte pe care modelul este obligat sa le respecte.

Georgina Rodriguez ”a stralucit” pe covorul rosu la Riyadh

Partenera lui Cristiano Ronaldo a participat la Joy Awards, un eveniment anual in cadrul se acorda premii pentru cele mai bune reprezentatii din industria filmului, muzicii si televiziunii, din lumea araba. Georgina Rodriguez a postat cateva fotografii pe contul sau de Instagram si a adunat 3 milioane de aprecieri in doar 4 ore.

Modelul a tinut seama de regulile din tara in care locuieste acum si si-a declarat dragostea pentru Arabia Saudita, iar acest lucru s-a vazut in tinuta pe care a imbracat-o. Georgina a purtat o rochie lunga, inchisa la culoare, si si-a acoperit capul cu o esarfa. Nici bratele nu si le-a lasat la vedere. ”Multumesc tuturor, te iubesc Arabia Saudita”, a fost mesajul Georginei.

Postarea sa a devenit rapid virala si a primit mii de comentarii, cele mai multe de admiratie, chiar si din partea sauditilor: ”Ai aratat demential”, ”Ai dat dovada si de inteligenta, nu doar de frumusete”, ”Esti o zeita” sau ”Iti multumesc ca ai venit in Arabia Saudita pentru a ne incanta cu eleganta ta” au fost doar cateva dintre reactii.

Sigur, au existat si internauti care au criticat modul in care Georgina Rodriguez a ales sa se imbrace: ”Nu te joci cu hijabul. Nu asa se poarta”.

Reguli stricte pentru Georgina Rodriguez in Arabia Saudita

"Sa fii femeie in Arabia Saudita nu este usor, iar Georgina Rodriguez trebuie sa se obisnuiasca: va trebui sa respecte anumite reguli in aceasta tara. Dupa ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o noua viata incepe pentru modelul argentinian si copiii sai.

Desi femeile au primit numeroase libertati in ultimii ani, Arabia Saudita ramane o tara restrictiva, cu mult mai putine drepturi si libertati decat in Vest. Exista reguli stricte care trebuie urmate de catre cei care s-au mutat in aceasta tara", scriau spaniolii de la Marca, in urma cu cateva zile.

Articole din aceeasi categorie