04.10.2022
Fanii Ekaterinei Varnava - ingrijorati dupa ce artista a publicat o noua fotografie pe retelele sociale: „A incetat sa mai semene cu ea insasi” - FOTO

Recent, Alexander Molochnikov a confirmat zvonurile, care au aparut inca in aceasta vara, despre faptul ca el si Ekaterina Varnava au divortat. Acum, regizorul studiaza la Universitatea Columbia de la New York, iar Ekaterina se afla la Moscova. 

Asadar, recent, vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram un selfie proaspat. Insa nu toata lumea a reusit sa o recunoasca pe actrita. 

Anna Semenovich a vorbit deschis despre toate operatiile ei plastice: „Principalul lucru este sa gasiti un medic bun” - FOTO

„Este frumoasa, insa a incetat sa mai semene cu ea insasi”, a scris unul dintre urmaritorii prezentatoarei TV. 

Cu toate acestea, nu toti au fost de aceeasi parere. „Poate, dimpotriva, a devenit ea insasi”, a scris un alt fan al Ekaterinei. 

Interpreta Nyusha a recunoscut cum face fata greutatilor din casnicie care au aparut dupa ce sotul ei a inselat-o: „Unul dintre cele mai puternice instrumente din viata este dialogul”

Ekaterina l-a cunoscut pe tanarul regizor datorita lui Konstantin Bogomolov. Anume el a fost cel care a recomandat-o pe actrita pentru noua piesa „Bulba. Sarbatoare” a lui Molochnikov. Pentru prima data, fostul cuplu a aparut impreuna la festivalul Kinotavr de la Soci in 2020.

Articole din aceeasi categorie