03.10.2022
Interpreta Nyusha a recunoscut cum face fata greutatilor din casnicie care au aparut dupa ce sotul ei a inselat-o: „Unul dintre cele mai puternice instrumente din viata este dialogul”

Nyusha si Igor Sivov traiesc intr-o casnicie fericita de mai bine de cinci ani. Cuplul are doi copii: o fiica pe nume Serafima-Simba si un fiu, pe nume Safron. La prima vedere, cantareata si omul de afaceri au o familie ideala, insa recent artista a recunoscut ca ea si sotul ei au trecut printr-o perioada dificila in relatia lor. 

Interpreta a fost invitata in cadrul emisiunii Svetlanei Bondarchuk, unde a anuntat ca sotul ei a inselat-o in timpul celei de-a doua ei sarcina. Nyusha nu a tinut sa intre in detalii, insa a adaugat ca acum totul este bine. 

Iar intr-un interviu recent, vedeta a spus cum face fata dificultatilor care au aparut in casnicia sa. 

Julia Fox a vorbit pentru prima data despre tulburarile sale mintale: „Am impresia ca nu ma pot misca” - VIDEO

„Noi avem capacitatea de a discuta despre problemele care apar in relatia noastra si de a fi sinceri in ceea ce simtim. In general, cred ca unul dintre cele mai puternice instrumente din viata este dialogul, atunci cand poti marturisi ceea ce simti, si nu doar partenerului tau, ci si tie insuti. In asa fel, fiecare va putea sa aleaga si va putea lua o decizie corecta pentru sine insisi. Pentru a merge inainte impreuna, trebuie sa ai un anumit curaj si o mare dorinta. Asa ca, dialogul este important”, a spus interpreta intr-un interviu. 

Fiica prezentatorului Anatol Melnic vine cu surprize pentru fanii sai! Micuta a anuntat pe pagina sa de Instagram ca in curand va lansa un nou single - FOTO/VIDEO

Anna Surocikina, cunoscuta mai mult dupa numele de scena Nyusha, este o cantareata, compozitoare, producatoare, dansatoare, actrita si prezentatoare de televiziune rusa. Nyusha si Igor Sivov sunt casatoriti de 4 ani. Sotul ei este consilier principal al presedintelui Federatiei Internationale a Sportului Universitar. 

Articole din aceeasi categorie