04.10.2022
Anna Semenovich a vorbit deschis despre toate operatiile ei plastice: „Principalul lucru este sa gasiti un medic bun” - FOTO

Despre infatisarea Annei Semenovich mereu s-a discutat activ pe retelele sociale. Internautii deseori ii adreseaza interpretei intrebari provocatoare legate de operatiile plastice la care ea a apelat si recent, vedeta a decis sa le raspunda tuturor, odata si pentru totdeauna.

Asadar, Anna a recunoscut ca ea intr-adevar a apelat la operatiile plastice. Si nu o singura data, ci de doua ori. 

Elizabeth Olsen povesteste cel mai dificil moment din viata sa. Actrita s-a luptat cu atacurile de panica in timp ce locuia in New York: „M-am asezat langa perete si am crezut ca o sa mor”

Vedeta si-a facut liposuctia bratelor si a barbiei. Semenovich a mentionat ca a facut acest pas din cauza dorintei de a obtine un rezultat rapid si sigur. Vedetele aleg o cale mai usoara pentru arata bine, comparativ cu cea mai grea in care trebuie sa-ti schimbi alimentatia si sa faci mai multa miscare.

Rihanna, un exemplu pentru proaspetele mamici: relaxata, nu se grabeste sa scape rapid de kilogramele in plus

In acelasi timp, Semenovich ii asigura pe toti ca ei nu ar trebui sa fie jenati in cazul in care isi fac astfel de operatii. Si, potrivit ei, nu este nimic strasnic in asta: „Nu trebuie sa va fie frica. Principalul lucru este sa va verificati starea de sanatate inainte de a face o operatie si, desigur, sa gasiti un medic bun”. 

Articole din aceeasi categorie