13.06.2022
Este viitoarea vedeta! Fiica lui Timati a jucat in primul sau film: „Copiilor le era foarte interesant, si nu voiau sa faca nimic altceva decat sa se filmeze” - FOTO

Timati si fosta lui iubita, Alena Shishkova au mereu un grafic incarcat si nu reusesc sa petreaca mult timp cu Alisa. De aceea, de educatia fiicei lor se ocupa mai mult mama rapperului. 

Simona se ocupa de dezvoltarea nepoatei sale si, se pare ca, petrece cu ea foarte mult timp. La ai sai opt ani, Alisa deja poate face surfing, invata limba engleza si inoata excelent. 

„Miss Ucraina 2021” Anna Nepliah a revenit in tara sa natala

Recent, Simona a afirmat ca nepoata sa are un nou hobby. Mama rapperului a spus ca fata face acum actorie si chiar a jucat in primul sau film. 

Tom Cruise si Hayley Atwell s-au despartit pentru a doua oara! Care este motivul separarii

„Cred ca am avut mare noroc sa avem soare in aceasta zi, caci prima zi de filmari a avut loc in natura. Mamele stateau in scurte, paltoane, iar copiii se filmau in maiouri. In pauze noi ii incalzeam. Regizorul nostru nu a simtit nici un frig din cauza acestei companii minunate. Este uimitor, dar pe platoul de filmare era asa o disciplina si stiti de ce? Pentru ca copiilor le era foarte interesant, si nu vroiau sa faca nimic altceva decat sa se filmeze”, a scris Simona pe pagina sa de Instagram. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie