13.06.2022
Tom Cruise si Hayley Atwell s-au despartit pentru a doua oara! Care este motivul separarii

La sfarsitul anului 2020, au inceput sa circule zvonuri conform carora Tom Cruise se intalnea cu actrita din filmul „Mission: Impossible 7”, Hayley Atwell. La acea vreme Tom nu a comentat presupunerile fanilor, dar a aparut de cateva ori alaturi de Hayley la evenimente mondene.

Relatia lor de dragoste nu a durat mult, iar in septembrie anul trecut cuplul s-a despartit. Cu toate acestea, recent Tom si Hayley s-au impacat.

Dar, asa cum se intampla adesea, reunirile cu fostii parteneri nu au un final fericit. Potrivit The Sun, Cruise si Atwell s-au despartit din nou. 

Evenimentele ei devin tot mai solicitate! Diana Ballerini a organizat o noua intrevedere emotionanta cu urmaritoarele sale de la Londra, iar experienta avuta i-a lasat urme doar de amintiri pozitive - FOTO/VIDEO

„Din pacate, nu au reusit. Acum au decis ca este mai bine pentru ei sa fie prieteni ”, a spus un insider pentru revista.

Totodata sursa a mai mentionat: „Se inteleg foarte bine. Au o chimie fantastica, motiv pentru care au decis sa mai incerce inca o data la inceputul acestui an. Dar ceea ce a functionat in spatele usilor inchise nu a functionat cand a devenit public.”

Din redactia stirilor - intr-o regiune istorica din Turcia! Vezi unde se odihneste prezentatoarea Pro TV Valeria Capra si cat de impresionante sunt imaginile postate de aceasta: „Vacanta dictata de ploaie..” - FOTO/VIDEO

Tom Cruise este un actor american, nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din filmul Jerry Maguire.

Hayley Atwell este o actrita britanica si americana. Nascuta si crescuta la Londra, Atwell a studiat actoria la Guildhall School of Music and Drama si si-a facut debutul pe scena in piesa Prometheus Bound din 2005. 

 

Articole din aceeasi categorie