18.04.2022
„Este foarte epuizat!” Interpretul Alexei Zavgorodnii sare in apararea lui Potap, care este criticat pentru ca a parasit Ucraina: „Stiu ca face multe lucruri acolo, incercand sa ajute cu ce poate”

Rapperul si producatorul ucrainean Potap a parasit tara inainte de 24 februarie. 

Cand a inceput razboiul din Ucraina, Potap se afla deja in alta tara. Pana in prezent, sotul lui Nastya Kamenskih nu s-a intors acasa, fapt pentru care multi internauti il critica. 

Totusi, Alexei Zavgorodnii, care acum ii ajuta activ pe copiii ucraineni, asigura poporul ca nu trebuie sa-l blameze pe Potap.

Forbes: Mai multi miliardari nascuti in Rusia se dezic de originea lor si nu vor sa mai fie considerati „rusi”

Intr-un interviu el a spus ca rapperul, fiind in afara Ucrainei, ii ajuta pe ucraineni cu tot ce poate. 

„El este foarte ocupat. Stiu ca face multe lucruri acolo, incercand sa ajute cu ce poate. Ii mai scriu din cand in cand, insa el mereu este foarte epuizat. Suntem mereu in legatura, dar eu ma stradui sa-i scriu doar daca e ceva legat de treburi concrete. Multi oameni se uita la el de sus si spun: „Ei bine, stai acolo”. Nu este nevoie sa il criticati. Cei care sunt in strainatate tot ajuta. Multi artisti sunt voluntari si ajuta atat financiar, cat si cu diverse contacte”, a spus Alexei. 

Alexei a mers in vestul Ucrainei. In Kamyanets-Podilskyi, el si colegii sai au facut echipa pentru a organiza evenimente pentru copiii care au parasit punctele fierbinti, ajutandu-i sa se adapteze in locul nou.

Cum fac fata razboiului femeile din Ucraina? Marianna: „Sper ca mainile si creierul meu se vor coordona si vor face ce trebuie”

Articole din aceeasi categorie