18.10.2022
„A incercat sa ma omoare”: Britney Spears a dezvaluit noi detalii socante despre tatal ei - FOTO/VIDEO

Se parea ca, conflictul dintre Britney Spears si tatal ei a incetat. Insa recent, pe Twitter, Britney a venit cu declaratii socante despre tatal ei, Jamie Spears.

Celebritatea sustine ca tatal ei vrea sa o omoare. Britney Spears crede ca Jamie inca o urmareste si vrea sa-si recapete puterea asupra ei si a conturilor ei.

Laura Vetty s-a casatorit! Interpreta a recunoscut ca totul a fost pe neprins de veste: „Eram imbracati casual, nici inele nu aveam” - VIDEO

Britney a decis sa-si aminteasca si despre momentele in care tatal sau incerca din rasputeri sa faca din ea o persoana cu grad de invaliditate: „Am facut trei RMN-uri, nu m-am plans de nimic. Tatal meu a spus ca trebuie sa plec si eu am plecat”. 

In plus, interpreta este sigura ca Jamie a incercat sa-i faca rau cu astfel de manipulari legate de sanatatea ei: „Cel mai dificil este sa constientizezi ca ei sunt doar niste persoane rele. Am simtit ca tatal meu a incercat sa ma omoare. Sper ca va arde in iad”. 

Ion Ceban - mai vesel ca niciodata! De Ziua Orasului, primarul Chisinaului a dansat pe muzica celor de la Zbob si Zdub. Vezi cum a fost atmosfera in cele doua zile de sarbatoare - VIDEO

Se pare ca scandalul dintre ei va fi etern. Acum ne ramane doar sa asteptam raspunsul de la tatal cantaretei. 

Articole din aceeasi categorie