13.02.2024
Emilian Cretu, planuri mari pentru 2024! Pe ce domeniu se axeaza acum actorul - VIDEO

La sfarsitul lunii ianuarie, Emilian Cretu a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, acolo unde a vorbit despre planurile lui pentru anul 2024.

Pe langa faptul ca in acest an urmeaza sa plece in mai multe turnee alaturi de interpretul de muzica populara Gabriel Nebunu, Emilian Cretu urmeaza sa participe la botezul nepoatei lui, Emily, care va avea loc la sfarsitul lunii februarie.

„Anul 2024 se propune a fi unul foarte si foarte frumos. Mai avem inca foarte multe turnee. A tunat anul acesta. Dupa America am fost in Grecia... Aproape toate o sa fie cu Gabriel pentru ca este un cuplu scenic foarte bine comasat. E una cand te duci cu cineva in turneu si nu esti compatibil... Imi place la Gabi atunci cand ma prezinta spune: „Iar acum, Prima Doamna a tarii, care s-a nascut in capitala Republicii Moldova, satul Negureni””, a spus invitatul.

Este priceput nu doar la cantat, dar si la gatit! Nicolae Palit stie reteta perfecta de varza murata - VIDEO

„Pe 25 o sa mergem deja cu toata familia la botezul micutei Emily. Sor-mea a spus ca ea trebuie sa boteze copilul in primele 40 de zile”, a mai povestit Cretu.

Emilian Cretu - noi dezvaluiri despre dorinta de a deveni tata

Intrebat daca isi doreste sa devina tata, Emilian Cretu a raspuns: „Emily este deja un copil al meu si cu siguranta toata familia mea sunt copiii mei. O sa vina probabil ca timpul”.

„Am vrut cu ceva timp in urma... Nu mi-a reusit pentru ca s-a dat peste cap... O sa vina acel moment, dar daca n-o sa vina acel moment... Asta este natura, asta este legea naturii, nu toti s-au nascut sa aiba copii”, a mai explicat actorul.

Il mai tii minte pe Broono? De ce interpretul nu mai colaboreaza cu Sasha Lopez - FOTO/VIDEO

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 534 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Articole din aceeasi categorie