12.02.2024
Brad Pitt n-a facut economie de gesturi romantice in public, alaturi de iubita sa tinerica, Ines de Ramon - FOTO

Noua partenera a celebrului actor are 33 de ani si este designer de bijuterii. El a implinit recent 60 de ani. Relatia lor pare una foarte echilibrata.

Sunt luni bune de cand nu se mai ascund, iar la cea mai recenta iesire publica Brad Pitt a fost cat se poate de afectuos cu Ines de Ramon, scrie publicatia HELLO!, care a prezentat si cateva imagini exclusive.

Brad Pitt si Ines de Ramon au fost vazuti in public la un spectacol, ocazie cu care au fost foarte afectuosi si s-au tinut de mana.

Cei doi au participat joi seara, foarte eleganti, la Festivalul International de Film Santa Barbara din California, unde au fost surprinsi stand mana in mana, in timp ce il priveau pe Bradley Cooper acceptandu-si premiul la Festivalul International de Film din Santa Barbara din 2024.

Brad Pitt si Ines de Ramon au avut locuri in sala in spatele lui Bradley Cooper si Carey Mulligan

HELLO! i-a surprins pe cei doi intrand in Teatrul Arlington, chiar cand luminile se stingeau inaintea retrospectivei, unde s-au asezat in al treilea rand. Foarte dragastoasa, Ines si-a tinut mana cand pe coapsa lui Brad, cand in mana lui. Cei doi pareau foarte apropiati si dragastosi. La un moment dat, Brad Pitt a inceput sa-i sopteasca femeii lucruri la ureche, iar ea era toata numai un zambet. La plecare, ca un adevarat gentleman, Brad Pitt a condus-o pe Ines de Ramon.

Nina Cretu este mereu in echilibru! Ce descoperire uimitoare a facut bloggerita in podul casei - FOTO

Dupa ce un timp starul din „Troia” s-a ferit sa se afiseze public cu iubita sau sa recunoasca macar ca are una, acum aceste probleme nu mai exista. Brad a recunoscut oficial ca se iubesc, iar relatia lor a trecut si proba timpului: au peste un an de cand sunt impreuna.

Horoscop 12 februarie 2024. Zodiile care se reindragostesc. Flacara iubirii se reaprinde pentru unii nativi

Este prima relatie serioasa a actorului dupa divortul rasunator de Angelina Jolie. De ziua lui, Pitt a dus-o pe creatoarea de bijuterii la Paris, in Orasul Iubirii.

Articole din aceeasi categorie