20.02.2021
Emilian Cretu - la bratul unei brunete misterioase: „In sfarsit dorinta mamei va deveni realitate”

Actorul a publicat in Instastories o fotografie in care apare alaturi de o brunete, insa i-a ascuns fata, pentru ca fanii sa nu o recunoasca. Cu toate acestea, s-a remarcat faptul ca misterioasa e chiar Diana Ballerini.

Dupa ce a pozat in patul actorului, Diana Ballerini si Emilian Cretu continua sa-si intrige fanii de pe retelele de socializare. Acesta a publicat pe Instagram o fotografie in care face aluzie la viitoarea lui sotie, prin descrierea: „In sfarsit dorinta mamei va deveni realitate”. Chiar daca acesta i-a ascuns fata celei care se afla langa el, curisoilor nu le-a fost greu sa ii deconspire.

In toata splendoarea, intinsa pe dormitorul lui Emilian Cretu. „Timp este mereu, trebuie doar sa avem mai multa grija cum si cu cine il petrecem”

Dupa ce si Diana a publicat, in aceeasi seara, o fotografie cu Emilian, din acelasi loc, fanii si-au dat seama ca era vorba despre ea. Oricat nu si-ar dori internautii sa afle daca are Emilian Cretu iubita si cine este ea, este clar ca nu au aflat de data aceasta.

Diana are parte de o relatie frumoasa cu sotul ei, italianul Marco Ballerini.

Cuplul moldo-italian care afirma ca nu si-ar ierta niciodata EGOISMUL. Ce o enerveaza cel mai mult pe Diana Ballerini la sotul ei: „Face totul foarte incet”

Iar timpul petrecut in compania lui Emilian Cretu a fost doar o iesire intre prieteni, cu oacazia zilei de nastere a Victoriei Popescu, despre care Diana a scris: „Uneori intalnim persoane cu care avem instant o chimie puternica si care ne ajuta sa simtim magia sincronitatii, Asta pot spune despre intalnirea noastra. La multi ani, draga mea! Ce a fost azi a fost minunat.

Ei stiu secretul mariajului de succes. TOP cele mai longevive cupluri din showbizul moldovenesc

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie