19.02.2021
In toata splendoarea, intinsa pe dormitorul lui Emilian Cretu. „Timp este mereu, trebuie doar sa avem mai multa grija cum si cu cine il petrecem”

Diana Ballerini a fost in vizita la actorul Emilian Cretu, de unde a publicat o fotografie, direct din dormitorul acestuia.

Citeste si :  Ludmila Balan a suferit o forma grea de Covid-19. Prima declaratie a artistei: „M-a atacat si m-a lovit rau de tot”

Femeia de afaceri a publicat aseara pe pagina sa de Instagram numeroase filmulete si imagini din casa lui Emilian Cretu.

„Vedeta casei”, spune Diana, referindu-se la elefantul pictat de pe peretele din dormitorul actorului.

„Da, timp este, timp este mereu, trebuie doar sa avem mai multa grija cum si cu cine il petrecem.”, a notat femeia de afaceri, in descrierea postarii in care a publicat fotografia unde pozeaza in patul lui Emilian.

Se pare ca Emilian Cretu a organizat o mini petrecere la el acasa, printre invitati fiind si Diana Ballerini, cu sotul sau italian, Marco.

El - italian, ea - moldoveanca, s-au indragostit atat de mult, ca au hotarat sa fie impreuna pana la sfarsitul vietii. Acum, acestia formeaza unul dintre cele mai excentrice si spectaculoase cupluri din showbizul de la noi. Diana si Marco se remarca prin nonconformism, comunicabilitate si dorinta de a experimenta.

Citeste si :  Ii este frica sa mearga singura pe strada si a apelat la un bodyguard. Tany Vander: „Multi barbati  ma urasc” - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie