15.02.2021
Cuplul moldo-italian care afirma ca nu si-ar ierta niciodata EGOISMUL. Ce o enerveaza cel mai mult pe Diana Ballerini la sotul ei: „Face totul foarte incet”

Cuplul Diana si Marco Ballerini este unul dintre cele care afirma ca nationalitatea nu conteaza in dragoste. Ea - moldoveanca, el - italian, femeia de afaceri si designerul nascut la Florenta au impartasit cu perfecte.md povestea cuplului lor. 

„Ne-am intalnit intamplator, cand eu credeam ca iubirea este doar in carti si filme.” - spune Diana despre modul in care au facut cei doi cunostinta, simtind dragostea la prima vedere.

Fiecare a vazut ceva care l-a atras pe celalalt. In cazul lor, femeia de afaceri afirma ca: „El foarte calm, eu - ca un uragan.

Intrebata care au fost cele mai memorabile momente din relatia lor, Diana ne-a spus: „Noi mereu ne straduim sa ne facem relatia un moment memorabil. Cred ca cel mai memorabil este intalnirea noastra. Eu credeam ca e un actor si „Ce vrea omul asta de la mine?”, iar lui ii straluceau ochii.

„Ajungeam cu paduchi la Chisinau, saraca mama”. Valeria Lungu a povestit cum si-a petrecut copilaria la bunici: „Eram foarte nazbitioasa” - VIDEO

La capitolul romantism, cuplul moldo-italian nu se poate lauda. Cei doi spun ca nu este niciunul mai romantic decat celalalt. 

Cum ati sarbatorit Ziua Indragostitilor in acest an? (Totusi e pandemie, localurile sunt inchise.)

Noi nu sarbatorim acesta sarbatoare sau multe altele, iubirea trebuie traita in fiecare zi si traita la maxim.

Cum va vedeti peste 50 de ani?

Vom sta acasa, pentru ca este unicul loc unde e iubirea. Nu am aceasta imagine inca in harta mea de vizualizari. Vreau sa traiesc intens astazi. Dupa, fie ce o fi.”

Xenia Deli a publicat imagini din intimitatea ei cu sotul milionar. Cum a sarbatorit Valentine's Day frumoasa basarabeanca si ce surpriza a avut din partea micutei sale fiice, Anastasia

Fiind curiosi despre modul in care relatia lor a luat o alta intorsatura si au devenit o familie, Diana ne-a afirmat: „Nu am avut o cerere ca in filme, simplu: „Hai sa schimbam numele de familie” si gata.

Ce valori ati preluat din relatia parintilor vostri?

Nu am preluat nimic pentru ca fiecare avem personalitate si individualitate.

Intrebata care a fost cel mai frumos cadou primit de la sotul ei, raspunsul Dianei a fost unul surprinzator: 

Niciunul, pentru ca el nu ofera cadouri.

Cum petreceti timpul liber in doi?

Ne straduim sa facem ceva placut pentru ambii, cel mai des stam acasa, privim filme, gatim, discutam pentru ca noi avem foarte putin timp liber si profitam mereu de el la maximum.

Diana Ballerini spune ca in familia lor, ea este cea care gateste cel mai des si daca nu si-ar ierta unul altuia ceva niciodata, acel lucru ar fi egoismul.

Cine dintre voi este mai gelos?

La moment, nici unul cred. Anterior eram geloasa, dar mi-am dat seama ca este ceva inutil si nu o mai fac.

Chiar daca persoana iubita poate sa ni se para perfecta, exista lucruri care chiar si la acest ne enerveaza. Cand am intrebat-o pe Diana ce o enerveaza la Marco, aceasta a raspuns razand: „Totul, pentru ca face totul foarte incet.

„Una blonda, alta bruneta- visul oricarui barbat”. Dianna Rotaru - dans la bara alaturi de Cristina Scarlevschi, una dintre cele mai senzuale dansatoare de pole dance din Moldova

Familia Ballerini se bucura si de doi copii frumosi, care, spune Diana, nu le-au schimbat cu nimic relatia care a ramas asa ca la inceputul povestei lor de iubire.

A cerut-o de sotie numai dupa 3 luni de relatie si au facut 3 nunti: „Una in Saint Tropez, una la Brasov si ultima in Belgia.” Cuplul de aventurieri, care peste 50 de ani se vad plimbandu-se pe malul marii

Sursa foto: Arhiva personala

Articole din aceeasi categorie