08.07.2022
Elon Musk a comentat vestea despre faptul ca angajata sa a nascut de la el doi copii: „Fac tot posibilul sa ajut...”

Fondatorul SpaceX si Tesla, Elon Musk, a comentat vestea despre nasterea gemenilor de la o angajata a companiei sale Neuralink, Shivon Zilis. Copiii s-au nascut in Texas in 2021.

Pe Twitter-ul sau, el a scris ca in acest fel el „lupta cu depopularea umanitatii”. 

„Fac tot posibilul sa ajut in lupta impotriva depopularii umanitatii. Scaderea brusca a natalitatii este o amenintare mult mai serioasa pentru civilizatia noastra, decat orice altceva”. 

Intr-un interviu acordat pentru PageSix, miliardarul a spus ca isi doreste cat mai multi mostenitori, mentionand ca el va avea atatia copii, inca sa isi poata face timp pentru fiecare in parte si sa fie un tata bun pentru toti. 

La 12 ani a suferit arsuri serioase pe corp, acum participa la concursuri de Miss. Povestea unei regine a frumusetii din Anglia - FOTO

„Copiii mai mari plec la colegiu deja, adolescentii nu mai vor sa petreaca mult timp impreuna cu parintii. Iar eu as vrea sa petrec cu ei timp”, a mentionat el. 

Miliardarul nu a tinut sa comenteze noutatile despre fiul sau mai mare, care este transgender si il cheama Vivienne Jenna Wilson. 

Asa mama, asa fiica! Kim Kardashian si North West au aratat uimitor in tinute asortate, la Saptamana Modei de la Paris - FOTO

Elon Musk are noua copii: cinci de la fosta lui sotie, Justine Musk, doi de la fost iubita, cantareata Grimes si doi de la angajata companiei sale Neuralink, Shivon Zilis.

Articole din aceeasi categorie