26.09.2022
Egor Kreed a recunoscut de ce apare atat de rar in cadrul evenimentelor publice: „Nu iubesc covoarele rosii, nu apar pe ele”

Egor Kreed apare din ce in ce mai rar la evenimente sociale. Mai mult ca atat, interpretul nu da interviuri si nu mai apare in calitate de invitat la emisiuni TV. Dupa cum s-a dovedit, aceasta „lipsa” are un motiv serios. Potrivit muzicianului, lui nu-i mai place viata sociala, asa ca incearca sa stea cat mai departe de ea.

„Nu dau interviuri. Nici la Nastya Ivleeva nu am mers... Nu iubesc covoarele rosii, nu apar pe ele. Nu merg la evenimente, la zilele de nastere a bloggerilor, artistilor, cu exceptia celor mai apropiati. Eu nu am obosit de viata sociala - eu pur si simplu nu o am”, a recunoscut Egor in timpul unei discutii cu reprezentantii tabloidului Popcake. 

Cum se confrunta Anna Sedokova cu stresul! Interpreta iti ofera cateva sfaturi utile, care te vor ajuta sa scapi de depresie si ganduri negative

In ciuda faptului ca interpretul apare rar in public, el continua sa fie idolul multor oameni. De exemplu, recent pe web se vorbea activ despre concertul lui Egor de la Moscova, unde au participat aproximativ 16 mii de oameni. 

Olga Orlova a povestit cum decurge sarcina sa. Femeia a recunoscut ca si-a dorit mult sa fie din nou mama: „Primele doua luni mi-a fost greu”

Articole din aceeasi categorie