26.09.2022
Cum se confrunta Anna Sedokova cu stresul! Interpreta iti ofera cateva sfaturi utile, care te vor ajuta sa scapi de depresie si ganduri negative

Atunci cand lupti impotriva stresului, cel mai bine este sa asculti psihologii profesionisti, insa uneori si vedetele te pot sfatui cu ceva util. Cine, daca nu un artist, care urca zilnic pe scena, stie ce inseamna stres? De exemplu, interpreta Anna Sedokova ne ofera cateva sfaturi utile, care cu siguranta ne vor ajuta sa iesim din depresie. 

Sport

Atunci cand sunt stresata, incerc sa ma ocup cu sportul. In asa fel, creierul incepe a panica, intelege ca ii este greu fizic si uita de stres, se concentreaza doar pe sport. 

Nu ma presez prea mult

De exemplu, astazi eu nu am putut alerga mai mult de 15 minute. Eu am acceptat acest lucru si nu m-am certat. In timpul care mi-a mai ramas eu pur si simplu am facut o plimbare. 

A fost dezvaluit secretul lui Kate Middleton! Vezi care este numele complet al Ducesei de Cambridge

Incerc sa ma motivez din continut inspirational

In timpul plimbarii sau a alergatului, eu privesc content care ma inspira. Astazi am incercat sa ma scufund in prelegerile lui Deppak Chopra, insa creierul meu este inca prea agitat, asa ca nu m-am putut concentra. Am acceptat acest lucru si am inceput sa privesc un alt video, mai simplu.

Meditatia

In prezent, poti gasi un numar mare de videouri cu meditatii, care sunt gratuite, pe web. Daca nu vrei sa asculti vocea altcuiva, ascult-o pe a ta. Pur si simplu porneste orice muzica meditativa si vorbeste cu tine insati. Intreaba-te ce te deranjeaza. Raspunde-ti, precum ai da un interviu. Spune-ti ca totul va fi bine.

Ceva nou si neobisnuit

Astazi mi-am comandat khinkali. Nu am mai mancat de cateva luni khinkali. Desigur ca mai bine era sa fie daca mergeam la un muzeu. Insa eu am fost la muzeu recent. In general, am nevoie de ceva nou, ceva neobisnuit. 

Olga Orlova a povestit cum decurge sarcina sa. Femeia a recunoscut ca si-a dorit mult sa fie din nou mama: „Primele doua luni mi-a fost greu”

Grija de sine

Incerc sa imi ofer o pauza si sa ma deconectez de la lumea exterioara, ca aceasta sa nu ma distruga complet. Ma concentrez pe familia mea. Tine minte ca trebuie sa ai grija de tine si ia-o mai usor. 

Respiratia 

Inspira timp de 5 secunde si expira timp de 5 secunde. Repeta asta de 10 ori. Zambeste. Si comanda niste khinkali. 

Articole din aceeasi categorie