17.02.2022
Dupa scandalul dintre Olga Buzova si Ksenia Borodina - prezentatoarea Olga Orlova a venit cu o reactie: „Dusmanii sunt prietenii tai”

Olga Orlova, in varsta de 44 de ani, a intervenit in conflictul dintre Ksenia Borodina, in varsta de 38 de ani, si Olga Buzova, in varsta de 36 de ani. Ea a afirmat ca gazdele „Dom-2” nu au putut influenta situatia odata cu numirea lui Dava.

Relatiile dintre Ksenia si Olga s-au inrautatit atunci cand Buzova a parasit „Dom-2” fara sa avertizeze pe nimeni. Cu toate acestea, saptamana aceasta, interpreta nu a mai suportat si a spus tot ce crede despre Borodina.

Vedeta TV a povestit ca Borodina a vorbit lucruri urate despre ea pe la spate. De asemenea ea s-a suparat ca, Ksenia nu a facut nimic cand David Manukyan a devenit noul prezentator al show-ului.

Borodina a raspuns reprosurilor aduse de Buzova. Aceasta a mentionat ca si Olga s-a mutat de la canalul la care activa fara sa o anunte pe ea, acest lucru afectand-o.

Ksenia Borodina a raspuns acuzatiilor aduse de Olga Buzova: „Oamenii mi-au spus cat de mult ma urasti” - VIDEO

„Nimeni nu se simtea confortabil cu tine la serviciu. Intreaba-te, de ce? Cu toate acestea, lumea te-a ajutat mereu, mai ales Vlad. Chiar si asa tu l-ai umilit mereu, spunand ca nu vrei sa lucrezi cu el in cadru. Tu doar esti sfanta! Pe Terekhin nu au vrut sa-l cheme in calitate de prezentator ci participant. Si eu am rezolvat acea problema, nu tu. Am spus ca imi parasesc slujba definitiv. Dar pe tine nu te-a incurcat nimic sa fii prietena cu Kovaleva, cea cu care m-a inselat Terekhin.”, a spus Ksenia.

O alta gazda a proiectului „Dom-2” a intervenit intre cele doua. Olga Orlova s-a imprietenit cu Xenia si, bineinteles i-a luat aparare acesteia.

„Daca oamenii Olei care sunt mereu alaturi de ea ar privi asupra situatiei cu capul limpede, atunci ar intelege toti ca nu ne intreaba nimeni, pe noi, prezentatoarele, daca vrem sau nu ceva. Noi nu conducem acest proiect, asa ca nu inventati prea mult! Nu va lasati pacaliti de minciunile care vi se spun si care sunt mult mai frumoase decat adevarul.”, a spus Orlova.

De asemenea, prezentatoare a adaugat: „Daca cineva spune povesti despre viata lui, este treaba sa, dar nu trebuie sa-i implice pe altii. Nu trebuia sa cautati rautate acolo unde ea nu era. Si nu exista dusmani printre noi. Dusmanii sunt mult mai apropiati - acestia sunt prietenii.”, a adaugat prezentatoarea TV.

In acest scandal Buzova a fost sustinuta de Alena Vodonaeva, Victoria Bonya si Maria Pogrebnyak.

Valea Karnaval si Olga Buzova - ingrozite de un uragan in Africa: „Viata noastra este in pericol, apocalipsa se intampla. Totul e spulberat” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie