16.02.2022
Valea Karnaval si Olga Buzova - ingrozite de un uragan in Africa: „Viata noastra este in pericol, apocalipsa se intampla. Totul e spulberat” - FOTO/VIDEO

Bloggerita Valea Karnaval participa in prezent la filmarea sezonului doi al proiectului televizat Stele in Africa, prezentat de Olga Buzova.

Recent, vedetele au afirmat pe retelele de socializare ca au fost speriate groaznic de un uragan. 

La moment, bloggerita in varsta de 20 de ani, impreuna cu Alena Vodonayeva, Karina Cross si alte celebritati traieste in jungla. In fiecare zi, participantele sunt puse la incercarea de a gasi hrana pentru ele si echipa lor.

Ieri viata fostei iubite a lui Egor Kreed a fost pusa in periocol din cauza climatului local.

In zona Limpopo din Africa de Sud a inceput un uragan puternic, o ploaie torentiala si un vant demential care a doborat copaci, a distrus cladirile din tabara stelelor si a strica tot mobilierul.

Vedeta TikTok a distribuit imagini de la fata locului. Ea a aparut in fata camerei cu parul dezordonat si o patura pe umeri. 

Au trecut 24 de ani de cand a fost facuta fotografia! Vezi cum arata interpretul Ionel Istrati cand a evoluat pentru prima data pe scena - FOTO

"Stiti cu totii deja ca sunt in Africa. Astazi am avut parte de mari incercari. Suntem cu totii atat de speriati. Intreaga noastra zona de filmare a fost spulberata, iar acum este in curs de reconstruire. Intreaga bucatarie a fost demolata, e incredibil, apocalipsa chiar se intampla aici!", a spus Valea. 

Gazda proiectului Olga Buzova a confirmat ca filmarea a fost suspendata pentru o zi. Artista si-a dedicat timpul liber comunicarii cu fanii.

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie