22.09.2022
Dupa ce a devenit cunoscut ca a inselat-o pe sotia sa, povestea continua! Adam Levine, invinuit de alte 4 femei ca ar fi flirtat cu ele - FOTO

Recent, Adam Levine si Behati Prinsloo au confirmat zvonurile ca vor deveni parinti in curand pentru a treia oara. Dupa ce cuplul a anuntat aceasta veste buna, pe Web au aparut informatii precum ca solistul de la „Maroon 5” isi insela sotia insarcinata.

Bloggerita Sumner Straw a recunoscut ca a fost intr-o relatie cu interpretul timp de un an. Mai mult, ea a aratat internautilor o imagine cu discutia lor unde Adam a mentionat ca vrea sa-l numeasca pe viitorul lui copil in cinstea amantei sale. Cu toate acestea, Levin a sustinut ca nu a avut o relatie de dragoste cu bloggerita.

Poate ca fanii l-ar fi crezut pe interpret, insa la scurt timp dupa ce acesta a comentat acuzatiile de infidelitate, au aparut si alte patru femei care au impartasit capturi de ecran ale conversatiilor pe care le-au avut cu Adam.

Una dintre primele tinere care a vorbit despre relatia cu Adam a fost Alison Rose. Ea a aratat mesaje in care solistul de la Maroon 5 o complimenteaza si ii cere sa-i trimita fotografii personale. Apoi el a vorbit si cu o fata pe nume Malika. Aceasta, la randul ei, a postat o captura de ecran in care Adam ii marturiseste sentimentele pe care le poarta pentru ea.

Nina Cretu - sedinta foto pentru un brand de haine din Chicago! Vezi in ce rochie superba a pozat modelul - FOTO

Si fosta sa instructoare de yoga Alanna Zabel a vorbit despre comportamentul obscen al muzicianului. „Odata el mi-a scris: „Vreau sa petrec ziua cu tine, iar tu sa fii goala.”, a spus Zabel.

Recent, a devenit cunoscut ca Adam a vorbit si cu modelul in varsta de 21 de ani, Ashley Russell. Fata a spus ca la inceputul acestui an, Levin i-a trimis mesaje. Acest lucru a surprins-o, pentru ca stia ca artistul este intr-o relatie cu Behati Prinsloo. „A spus ca m-a gasit pe Instagram si ca este un „mare fan al fitness-ului.””, isi aminteste Ashley.

Cum a reactionat sotia lui Adam Levine, la vestea ca acesta ar fi inselat-o cu un model de 23 de ani: „Ea este foarte suparata pe el”

Articole din aceeasi categorie