20.05.2022
Duma de Stat vrea sa-i interzica Marinei Ovsyannikova sa se intoarca in Rusia. Ce spune deputatul Sergey Soloviov: „Noi nu iertam tradatorii”

In luna martie, Marina Ovsyannikova a facut un protest, aparand cu un afis provocator in timpul difuzarii programului Vremya, dupa care a fost data in judecata si s-a ales cu o amenda. In prezent, fostul redactor de la Pervii Kanal lucreaza pentru un ziar german. Dupa cum a mentionat anterior jurnalista, ea intentioneaza sa se intoarca in Moscova. 

Dupa actul Marinei Ovsyannikova atat colegii, cat si rudele si cei mai apropiati oameni au incetat sa mai comunice cu ea. La noul sau lucru, vedeta are de asemenea probleme - colegii sai germani cred ca jurnalista din Rusia nu merita sa lucreze la ei si au organizat un miting. Duma de Stat, de asemenea a pus in discutie situatia data.

Dansatorul ucrainean, Max Chmerkovsky a creat o fundatie caritabila in SUA. Vezi cum ii ajuta pe refugiatii din Ucraina - FOTO

„Ea nu doar a intrat in transmisiune directa la Pervii Kanal, dar si a publicat mai apoi pe Youtube diferite videouri in care vorbeste negativ si critica Rusia. Pentru ce noi sa avem nevoie de astfel de oameni, care nu doar ca isi exprima parerea in asa un mod grosonal, dar si continua sa ne ponegreasca pe retelele de socializare. Las-o sa stea acolo unde a plecat! Si lasa sa castige si bani acolo. Este o tradatoare cu siguranta, iar noi tradatorii nu ii iertam niciodata”, a spus deputatul Dumei de Stat, Sergey Soloviov.

Ksenia Borodina - criticata de catre internauti, deoarece si-a aratat dezgustul fata de oamenii care merg cu metroul: „Dar de cand ai devenit asa o regina? - FOTO

Fostii colegi ai Marinei de la Pervii Kanal, de asemenea au vorbit impotriva ei.

Articole din aceeasi categorie