23.03.2021
Nina Cretu - pregatita sa emigreze. Incotro pleaca sora lui Emilian si care sunt planurile de viitor: „Acum pregatesc actele" - VIDEO

Fratele sau este unul dintre cei mai cunoscuti moldoveni. Ea insa, alege sa ramana cat mai discreta. Si chiar daca aparitiile sale sunt destul de rare, atunci cand o face, ii cucereste pe toti. Este vorba despre Nina Cretu, fata cu parul de printesa. Ce face, cu cine traieste si ce planuri de viitor are tanara, afla din reportaj.

Citeste si :  Te cucereste prin buna dispozitie, talent si sinceritate. Ce ocupatie mai are actrita de la Zambarele, Tamara Varlan: „E o responsabilitate, dar chiar ma simt bine acolo" - VIDEO

De cand se stie, Nina Cretu are o relatie speciala cu fratele sau. Iar acum ca nu mai sunt copii, legatura a devenit si mai stransa. 

Nina CRETU: „Noi traim impreuna deja de sase ani aproape, nu este doar un frate, este si mama si tata, cu el dorm intr-un pat, nu in fiecare zi... daca pot sa spun asa”

Gurile rele spun ca succesul tinerei e in exclusivitate meritul fratelui sau, Emilian.

In realitatea virtuala, s-ar parea ca Nina duce o viata de vis. Totusi, in spatele acestor aparente se ascunde si multa munca.

Nina CRETU: „Toata lumea ma intreaba, cu ce te ocupi Nina, Nina face bani, Nina lucreaza, acum pregatesc actele ca sa merg peste hotare, ma pregatesc sa plec in Italia, sa studiez acolo, dar deocamdata merg in vacante.”

Iar la timpul potrivit, Emilian Cretu isi doreste pentru sora sa un barbat destoinic.

Citeste si :  FABULOS! La doar 22 de ani, Kylie Jenner are o avere mai mare decat Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather sau LeBron James! Cum este posibil
Articole din aceeasi categorie