09.03.2021
„Cu el dorm intr-un pat. Uneori... nu in fiecare zi, ca acusi lumea ma ataca." Nina Cretu a dat totul din casa. Afla toate secretele lui Emilian Cretu si cele mai iubite femei din viata lui, dintr-un reportaj EXCLUSIV pentru PRO TV - VIDEO

Acasa e inconjurat doar de femei. La munca la fel. Pana si el imita in mare parte tot femei. Iar pentru cele mai importante doamne si domnisoare din viata sa, el e sprijinul, ajutorul si figura masculina de baza. Vorbim despre Emilian Cretu, actorul pentru care femeia inseamna chiar Dumnezeu.

Citeste si :  Mama lui Ionel Istrati pare sa sfideze regulile timpului. Pe an ce trece, Valentina Istrati arata tot mai bine

Sunt iubite, alintate, rasfatate si chiar divinizate. Ele sunt cele mai importante femei din viata lui Emilian Cretu. „Femeia inseamna cea mai mare bogatie pe care poate sa il aiba un barbat. Eu cred ca exista doi Dumnezei. Unul pe care il are fiecare scris acolo ca forta superma si al doilea, cel putin pentru mine, este mama mea. Ingerul pazitor, Dumnezeu, este mama si ma bucur foarte mult ca este alaturi de noi.”

Dupa parerea actorului, femeile noastre trebuie sa se invete in primul rand sa se iubeasca. Acum multi ani, frica si prejudecatile i-au furat fericirea mamei actorului.

Priveste reportajul in intregime si afla mai multe despre cele mai importante femei din viata lui Emilian Cretu.

Citeste si :  Femeia - putere. Irina Grabazei, mamica lui Robert, cea care a reusit sa adune lumea din Moldova si de peste hotare ca sa-i salveze viata copilului ei: „Nu cred ca am facut mai mult decat ar fi facut oricare alta mamica in locul meu"

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie