13.04.2022
Ce a mancat Boris Johnson in timpul vizitei-surpriza de la Kiev

In timpul vizitei-surpriza a premierului britanic in capitala Ucrainei, Boris Johnson si Volodimir Zelensky au luat cina impreuna. 

Boris Johnson a intreprins o calatorie complicata, cu masina, elicopterul, un avion militar si cu trenul pentru o vizita de cinci ore, fiind primul lider G7 care ajunge in capitala Ucraina de la invadarea acestei tari de catre fortele ruse. 

Cei doi lideri au avut parte de o intalnire privata care a durat o ora si de o plimbare de 30 de minute prin Piata Independentei. 

Capsuni, croissante, vin spumant si multe femei frumoase! Afla cum a avut loc o seara de discutii sufletesti alaturi de Diana Ballerini: „Sunt de parere ca trebuie sa traim momentul aici si acum...” - VIDEO

Johnson si Zelenski au legat o relatie stransa si vorbesc aproape in fiecare zi de la inceputul razboiului, pe 24 februarie. 

Cei doi s-au bucurat si de o cina impreuna, meniul incluzand o salata cu branza de capra, o supa de pui si friptura de vita la cuptor. La desert, cei doi au savurat galuste cu cirese. 

Interpreta Nadia Dorofeeva - marturisiri sincere despre dorul de casa si dorinta arzatoare de a reveni in Ucraina: „Toti cei pe care ii intalnesc vor sa mearga acasa” - FOTO

In timpul vizitei, Boris Johnson i-a spus presedintelui Zelenski ca ”poporul ucrainean este un leu, iar tu esti ragetul sau”.

Articole din aceeasi categorie