31.03.2022
„Am plans cu totii!” Oxana Samoilova si-a ajutat bona sa se reintalneasca cu fiica ei: „Ea este din Ucraina si nu si-a vazut fetita de un an si jumatate” - FOTO

Oxana Samoilova, in varsta de 33 de ani, a povestit o istorie emotionanta care a avut loc recent in familia ei. Sotia rapperului Geegun a spus ca acum ei au deja cinci copii. 

Oxana si Geegun, impreuna cu fiul si fiicele lor, locuiesc acum in Emiratele Arabe Unite. Acestia sunt ajutati de o bona, care are grija de cei patru copii ai lor. Potrivit Oxanei, dadaca lor a devenit deja un membru al familiei si ei nu au putut nicidecum sa ramana indiferenti cand au aflat de problema si durerea ei. 

Samoilova a spus ca bona copiiilor ei este din Ucraina. Femeia nu s-a vazut de multa vreme cu fiica sa. Cand au auzit despre dorul ei, cuplul au ajutat-o sa se reintalneasca cu fiica ei. 

„Imi este rusine pentru ca sunt rus!” Dupa ce a parasit Rusia, rapperul Face a acordat un interviu: „Rusia este o bomba atomica, iar Putin este un om strasnic” - VIDEO

„O istorie foarte emotionanta. Bona noastra este din Ucraina si nu putea merge acasa pentru a se vedea cu fiica sa deja de un an si jumatate. Cu cateva zile in urma noi am reusit sa o aducem pe fiica ei aici. Acum ea traieste cu noi. Un an si jumatate, va inchipuiti? Noi toti am plans cand am intalnit-o. Cred ca fiecare dintre voi isi va face o concluzie. Dar pentru noi personal - copii straini nu exista. Asa ca, puteti socoti ca noi deja avem cinci copii”, a spus Oxana. 

Vedeta a aratat o fotografie emotionanta cu bona lor alaturi de fiica sa. Femeia si-a cuprins fiica, stand langa un bazin. 

Ce spune fiica Anastasiei Zavorotnyuk despre perioada in care a aflat ca mama sa este bolnava: „Cand am aflat despre boala mamei mele, am slabit atat de mult incat am ajuns anorexica...”

Oksana Samoilova este blogger, model, fondator al brandului de cosmetice Sammy Beauty si sotia rapperului Geegun. Anul viitor, cuplul se pregateste sa sarbatoreasca 10 ani de casatorie. In acelasi timp, in 2020, cuplul era la un pas de divort din cauza unei povesti scandaloase, cand rapperul a ajuns de mai multe ori intr-o clinica de reabilitare. 

Articole din aceeasi categorie