01.07.2022
Delia este insarcinata? Reactie in direct: „E fata...” - VIDEO

O veste de ultima ora despre Delia a aparut chiar pe contul sau de socializare. O postare facuta chiar de catre vedeta indica ca aceasta ar fi insarcinata. Celebra cantareata a lasat pe toata lumea cu gura cascata, mai ales pentru toti cei care i-au vazut reactia.

Delia este una dintre cele mai iubite si mai apreciate cantarete de la noi din tara. Celebra cantareata aduna la concertele ei un numar impresionat de fani iar melodiile sale sunt cunoscute si fredonate in toata Romania.

Ea are o relatie extrem de stabila cu Razvan Munteanu. Acesta nu ii este doar sot, ci si impresarul artistei si un prosper om de afaceri. Cei doi au sunt impreuna de ani multi si si-au unit destinele in anul 2012. De atunci, artista este intrebata in mod constant cand va aparea si rodul iubirii lor, adica un copil.

Katy Black a publicat pe pagina sa Instagram noi imagini de la Gender Reveal Party. Vezi cum a fost atmosfera de la petrecerea familiei Cebotari: „Multumim lui Dumnezeu pentru inca un baietel” - FOTO

Extrem de discreta cu privire la acest subiect, Delia a lasat, insa, in urma cu putin timp, pe toata lumea cu gura cascata. Ea a lasat sa se inteleaga, pe contul sau de instatory, ca ar fi insarcinata.

In imaginile distribuite pe Instagram, se vede cum o persoana de sex feminin incearca sa afle, alaturi de artista, ce sex va avea viitorul copil al cuplului Delia Matache-Razvan Munteanu. In aceasta ecuatie s-a folosit testul inelului pentru aflarea sexului bebelusului. Este vorba de un mit mai vechi pe care multe mamici l-au pus in practica. Testul in cazul Deliei a fost efectuat cu o verigheta.

Cum functioneaza testul care isi poate indica viitorul sex al copilului? In prima faza, viitoarea mamica se intinde pe spate iar o alta persoana atarna spre burta ei inelul legat cu o ata subtire. Daca inelul se misca in directie circulara, se spune ca bebelusul va fi o fata. Daca se misca stanga-dreapta, inseamna ca va fi baiat.

In cazul Deliei, testul cu inelul s-a facut deasupra palmei vedetei.

„Daca se misca asa (miscare in cerc) va fi fata. Daca se misca asa (miscare stanga dreapta) este baiat”, a fost comentariul celei care i-a facut testul cu inelul Deliei.

Iuliana Beregoi a ajuns la concertul lui Billie Eilish. Cu ce emotii a ramas interpreta in urma spectacolului: „Nu pot sa cred” - VIDEO

Imediat, insa, vedeta a tinut sa mentioneze ca rezultatul va fi valabil „cand o fi sa fie, pentru ca deocamdata nu e nimic”.

„Deci e fataaa”, a fost reactia celei care a facut testul cu inelul.

Reactia Deliei a fost una de bucurie maxima, ceea ce a dus imediat cu gandul la faptul ca vedeta ar putea fi insarcinata.

In urma cu doua saptamani, artista i-a anuntat pe fanii ei ca se confrunta cu probleme de sanatate, cauzate de faptul ca sta foarte mult pe scaun la filmari. Din acest motiv, a luat o decizie importanta in legatura cu iUmor. Ea a facut mai multe poze pentru a le arata urmaritorilor deformatiile coloanei. In acest context, Delia a spus ca vrea sa fie mai activa fizic si sa nu mai stea atat de mult pe scaun. Astfel, a decis sa stea in picioare la filmarile emisiunii iUmor.

O poveste de dragoste ca-n filme! Taylor Swift si Joe Alwyn, gesturi pline de romantism pe plaja in Bahamas - FOTO

Vezi video aici. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie