15.07.2022
De ziua de nastere a fiicei sale, Cardi B si Offset i-au daruit 50 de mii de dolari in numerar - VIDEO

Rapperita americana Cardi B si sotul sau, rapperul Offset, au decis sa-si obisnuiasca copiii cu luxul inca de la o varsta frageda. De aceea, nu este de mirare faptul ca, la aniversarea de 4 ani a fiicei lor, Kulture Kiari, parintii sai i-au daruit 50 de mii de dolari in numerar, potrivit revistei People. 

In videoul pe care Offset l-a publicat pe retelele sociale, micuta tine in maini foarte multi bani. 

„Ce este asta?”, intreaba Offset, iar Cardi repeta aceeasi intrebare. „Un bilet”,a raspuns micuta, dupa care a fost corectata de catre tatal ei, care a spus: „Biletul costa un milion, fetita mea. Iar aici sunt 50. Spune, 50”. 

Publicatia, de asemenea, mentioneaza ca parintii au facut un cadou atat de luxos fiicei lor la doar cateva zile dupa ce Cardi B a spus ca se straduie sa-si creasca copiii astfel incat acestia sa aprecieze munca grea si sa inteleaga cat de greu e sa castigi bani. De asemenea, ea ii invata sa fie modesti si sa nu faca mofturi. 

Britney Spears si tatal ei se vor intalni din nou in instanta! A fost deja stabilita data primei intalniri

„Ei trebuie sa inteleaga ca nu mereu se vor simti confortabil. Ei trebuie sa inteleaga ca nu e bine sa gandeasca: „Eu am primit asta pentru ca sunt copilul lui Cardi si a lui Offset”. Ei niciodata nu vor intelege ce e asta sa lupti, pentru ca ei nu trec prin ce am trecut eu. Chiar daca copiii mei au de toate si traiesc bine, eu vreau ca ei sa cunoasca ca atunci cand lucrezi si atingi un scop este mult mai bine, pentru ca oamenii apreciaza asta si respecta”, a spus interpreta. 

Asta sigur nu stiai despre celebritati! Afla ce vedeta a fost nascuta in inchisoare, cine a contribuit la crearea Youtube, dar si ce star a fost tinut ostatic - FOTO

Filmuletul a fost filmat de Offset in timpul excursiei lor de familie la centrul de divertisment pentur copii Candytopia, unde micuta si-a sarbatorit ziua sa de nastere. 

Articole din aceeasi categorie