05.10.2022
De ce a schimbat Jennifer Lopez 28 de rochii de mireasa in „Shotgun Wedding”. Creatoarea de moda a fost nevoita sa croiasca intr-o singura luna

Jennifer Lopez a ales sa schimbe trei rochii de mireasa atunci cand s-a casatorit cu alesul inimii ei, cu Ben Affleck, insa in cel mai nou film al ei, in „Shotgun Wedding”, actrita a schimbat nu mai putin de 28, potrivit unor surse citate de Page Six.

In cadrul acestui film, care va fi lansat la sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor, Jennifer Lopez si Josh Duhamel joaca rolurile principale, formand un cuplu care urmeaza sa se casatoreasca pe o insula. In timp ce se pregateau sa-si rosteasca juramintele, insa, totul ia o intorsatura dramatica, intrucat ei si oaspetii lor sunt luati ostatici.

Darcy, personajul interpretat de Jennifer Lopez, a purtat o rochie de mireasa semnata Galia Lahav, o creatoare de moda israeliana specializata pe rochii de mireasa, care a lucrat indeaproape cu designerul de costume Mitchell Travers.

Mila Kunis, dezvaluiri socante. Ce a facut un om al strazii in preajma copiilor sai in timpul unei iesiri in familie

„Au fost necesare zeci de copii ale rochiei de mireasa in aceasta comedie de actiune. Cum destinatia perfecta de nunta se transforma intr-una de cosmar, asa se intampla si cu rochia superba a lui Darcy.”, a dezvaluit creatoarea de moda, care a precizat, de asemenea, ca a realizat nu mai putin de 28 de rochii de mireasa intr-o singura luna.

„Galia Lahav a croit 28 de rochii de mireasa intr-o singura luna si a folosit tehnici speciale si materiale potrivite pentru a fi modificate, rupte si transformate intr-o uniforma demna de un erou al unui film de actiune”, se mai arata intr-un comunicat transmis de compania israeliana.

A implinit 53 de ani si s-a transformat complet. Ce s-a intamplat cu fata lui Gwen Stefani?

Galia Lahav este cunoscuta drept designerul de rochii de mireasa preferat al celebritatilor de la Hollywood. Beyonce si Paris Hilton sunt doar doua dintre vedetele care i-au imbracat creatiile. De asemenea, gimnasta americana Simone Biles a ales doua rochii pentru nunta ei cu Jonathan Owens, care va avea loc in perioada urmatoare.

Articole din aceeasi categorie