05.10.2022
A implinit 53 de ani si s-a transformat complet. Ce s-a intamplat cu fata lui Gwen Stefani?

Pe 3 octombrie, celebra cantareata a aniversat varsta de 53 de ani. Este vorba de Gwen Stefani, cea care si-a gasit linistea si fericirea alaturi de Blake Shelton, artistul country cu care aceasta s-a casatorit anul trecut. 

Din pacate, insa, frumoasa blonda care uimea cu look-ul ei pururea tanar pare c-a exagerat cu interventiile estetice, chipul ei fiind transformat aproape complet de injectiile cu botox, lucru cat se poate de evident in ultimele ei aparitii publice. 

Andreea Bostanica a avut o petrecere de zile mari alaturi de celebrul interpret Arsenium! Vezi cum si-a petrecut ziua de nastere bloggerita - FOTO/VIDEO

Intr-o aparitie din cadrul Tonight Show alaturi de sotul ei, Blake Shelton, Gwen a socat audienta cu un chip complet plastifiat, care pur si simplu nu mai seamana cu al ei.

Cei care au vizionat show-ul respectiv au comentat pe social media ca artista arata complet diferit si ca nu mai are nimic autentic in chipul ei transformat de toate aceste operatii estetice.

Baby boom in showbizul de la noi! Topul vedetelor care au devenit recent mamici

„Sunt un fan de o viata a lui Gwen si nu am recunoscut-o. Sunt atat de confuz”, a scris un telespectator. „N-as fi stiut niciodata ca aceasta este Gwen Stefani daca nu-i era scris numele pe ecran!”, a comentat altul.

Aspectul vesnic tanar al lui Gwen Stefani au fost subiectul multor presupuneri de-a lungul anilor, dar vedeta nu a vorbit niciodata public despre apelarea la operatiile estetice. Invitata la emisiunea Carpool Karaoke din anul 2016, Gwen a fost intrebata de catre gazda James Corden despre cum tine timpul pe loc si ea a atribuit tineretea ei vesnica relatiei cu Blake Shelton.

„Am inceput sa ma indragostesc. Apoi am scris un intreg album despre asta. Asta este liftingul de care vorbeste toata lumea!”, a comentat Gwen in acea emisiune. Din pacate, insa, cele mai recente imagini cu Gwen vorbesc de la sine si n-au nimic de-a face cu indragosteala. 

Articole din aceeasi categorie