05.10.2022
Mila Kunis, dezvaluiri socante. Ce a facut un om al strazii in preajma copiilor sai in timpul unei iesiri in familie

Mila Kunis a vorbit despre o intamplare ingrozitoare din viata sa de familie, cand o iesire in oras, la inghetata, s-a lasat cu un moment traumatizant pentru cei doi copii ai ei.

Mila Kunis, in varsta de 39 de ani, a povestit cum o iesire cu sotul ei, Asthon Kutcher, cei doi copii ai lor, care aveau la acea vreme 4, respectiv 6 ani, si cativa prieteni s-a terminat cu o experienta neplacuta pentru ei. Dupa ce au mers la o gelaterie, s-au oprit pe strazile din Los Angeles pentru a-si manca inghetata, iar imediat dupa, o femeie a strazii s-a asezat langa ei si a facut o supradoza.

Baby boom in showbizul de la noi! Topul vedetelor care au devenit recent mamici

Actrita a dezvaluit ca era vizibil ca femeia se confrunta cu probleme mintale, iar socul intamplarii a facut-o pe ea si pe sotul ei sa ii educe pe copiii lor despre abuzul de droguri inca de la o varsta frageda.

"Mergem la gelaterie, ne luam inghetata. Ne asezam afara pentru prima data. Bine. Ne scoatem mastile, Ne spunem "Wow", mancam cu totii inghetata... Copiii mei aveau sase si patru ani la momentul respectiv. Aceasta femeie fara adapost, care se confrunta in mod clar cu probleme de sanatate mintala, merge pe Ventura, se aseaza langa noi si decide sa faca o supradoza langa copiii mei, sotul meu si prietenii nostri", a spus Kunis in cadrul unui interviu.

In timp ce ambulanta sosea sa o ajute pe femeia fara adapost de langa ei, copii au inceput sa le puna o serie de intrebari incomode, legate de incident.

"Niciunul dintre noi nu stia ce sa faca. Iar copiii mei au inceput sa puna intrebari (...): "Este bine? Ce se intampla?". Si asa am ajuns sa avem o conversatie logica cu ei despre ce sunt drogurile, ce iti fac ele".

Mila Kunis a adaugat ca sotul ei, Kutcher, in varsta de 44 de ani, a inceput sa le povesteasca copiilor detalii despre cat de daunatoare pot fi drogurile pentru creierul oamenilor, lectie pe care copiii lor si-o amintesc si astazi.

Articole din aceeasi categorie