03.03.2022
David Guetta, indragostit pana peste cap de iubita sa cu 24 de ani mai tanara. Cum i-au surprins fotografii pe plaja - FOTO

David Guetta si-a gasit fericirea alaturi de partenera sa, Jessica Ledon. DJ-ul in varsta de 54 de ani arata mai indragostit ca oricand in timp ce-si saruta iubita, in timpul unei plimbari pe plaja Flamand din St Barts, marti. Cei doi sunt impreuna de sapte ani.

Iubita DJ-ului superstar, in varsta de 30 de ani, a impresionat intr-o rochie tip bandeau, portocalie, ce i-a evidentiat formele voluptoase, in timp ce se plimbau tinandu-se de mana, dupa ce savurat pranzul la hotelul Cheval Blanc. David a optat pentru o tinuta casual eleganta, imbracand o camasa alba de in, cu maneci scurte, si pantaloni in tonuri gri.

Catalin Botezatu, vacanta de lux pe un vas de croaziera: „Aveam nevoie de odihna, dar si de ceva care sa ma inspire” - FOTO

David si Jessica au inceput sa se intalneasca in 2015, iar anul trecut DJ-ul i-a oferit acesteia inel pentru a-si arata „dragostea si angajamentul”, in locul unuia de logodna, deoarece „nu mai crede in casatorie”.

Ben Stiller si sotia lui, Christine Taylor, sunt din nou impreuna, dupa despartirea din 2017: „Suntem fericiti”

Autorul hitului Say My Name a divortat de sotia sa Cathy, in 2014, dupa 22 de ani de casnicie. David si Cathy s-au despartit pe cale amiabila si isi cresc impreuna cei doi copii, Elvis, 18 ani, si Angie, 14 ani.

Articole din aceeasi categorie