24.02.2022
Ben Stiller si sotia lui, Christine Taylor, sunt din nou impreuna, dupa despartirea din 2017: „Suntem fericiti”

Ben Stiller si Christine Taylor si-au pus casnicia pe un fagas normal, dupa ce s-au despartit in urma cu aproape cinci ani. Anuntul ca cei doi sunt din nou impreuna a fost facut chiar de actor, intr-un interviu pentru Esquire. 

Actorul din „Meet the Parents”, in varsta de 56 de ani, si Christine Taylor, in varsta de 50 de ani, au reaprins relatia lor romantica dupa ce au decis ca ar fi mai bine sa se mute din nou impreuna in primele zile ale pandemiei, acesta fiind singurul mod in care actorul putea sa-si vada copiii in perioada de izolare. 

„A fost cu adevarat minunat pentru noi toti. A fost un lucru neasteptat si chiar unul din lucrurile care ne-au iesit in pandemie. A evoluat de-a lungul timpului. Ne-am despartit, ne-am intors unul la altul si suntem fericiti ca s-a intamplat asa”, a declarat Ben Stiller. 

Actrita Clara Brasil, criticata de internauti pentru ca se iubeste cu un barbat de 81 de ani. Vezi cum arata alesul inimii sale: „Nu-mi pasa!” - FOTO

Stiller si Taylor au doi copii impreuna, pe fiica Ella Olivia, in varsta de 19 ani, si fiul Quinlin Dempsey, in varsta de 16 ani.

„Cred ca ne respectam foarte mult pentru felul in care ne asemanam si pentru felul in care suntem diferiti. Cred ca, acceptand asta, poti sa apreciezi pe cineva mai mult, pentru ca nu incerci sa-l faci sa se schimbe pentru tine. Odata ce accepti asta, economisesti multa energie. Este ceva ce functioneaza pentru mine. Daca ai acel nivel de incredere in partenerul tau, poti sa spui atunci cand nu-ti place un lucru, pentru ca nu inseamna ca nu-ti place partenerul”, a continuat Stiller, vorbind despre modul in care a evoluat relatia cu Taylor in ultimii doi ani. 

In mai 2017, Ben Stiller si Christine Taylor anuntat ca s-au desparti,t dupa 17 ani de casnicie. Cei doi si-au jurat iubire vesnica in Kauai, Hawaii. 

„Cu o dragoste extraordinara si respect unul pentru celalalt si cei 17 ani petrecuti impreuna, am luat decizia de a ne desparti. Prioritatea noastra va continua sa fie cresterea copiilor nostri ca parinti devotati si prieteni apropiati. Vrem ca mass-media sa ne respecte intimitatea in acest moment”, au spus Taylor si Stiller.

Dragobete 2022. Cum se celebreaza sarbatoarea iubirii la romani si ce trebuie sa faci pe 24 februarie pentru a atrage noroc in dragoste

Desi cei doi si-au anuntat despartirea, ei au continuat sa se sustina unul pe celalalt in ochii publicului, participand la evenimente cu copiii lor si, la un moment dat, chiar tinandu-se de mana in timpul unei iesiri pentru a vedea musicalul "Pretty Woman", in 2018. 

„A fost o seara draguta in familie. Copiii s-au bucurat enorm pentru ca toti iubesc teatrul, iar Ben si Christine pareau fericiti impreuna, zambind si tinandu-se de mana, mai ales in timpul pauzei. Pareau sa se bucure cu adevarat de spectacol si de faptul ca se afla unul in preajma celuilalt”, a declarat o sursa pentru PEOPLE la acea vreme.

Articole din aceeasi categorie