17.03.2023
Daniela Costetchi - noi detalii despre operatia de marire a sanilor! Vezi ce a marturisit bloggerita: „Nu-mi mai placea sa ma privesc in oglinda...”- VIDEO

Recent, bloggerita Daniela Costetschi a publicat la story pe pagina sa de Instagram cateva video, in care a anuntat ca si-a marit sanii. Aceasta a adunat multe intrebari de la internauti, la care a dat raspuns. Vezi cat a costat-o interventia si daca o sa mai poata alapta!

Daniela a marturisit ca va putea alapta: „N-am in plan sa fac copii in viitorul apropiat, dar da, putem alapta, nu incurca cu nimic.”

Valerie Lungu, clip viral pe Instagram! A adunat peste 20 de milioane de vizualizari - VIDEO

Costetchi a spus ca nu-i placea sa se priveasca in oglinda: „O prioritate au fost sanii, dupa nastere s-au lasat in jos. Nu-mi mai placea sa ma privesc in oglinda fara haine si am zis ca facem sanii.”

Bloggerita a publicat video de la consultatie, in care isi alegea implantul si asculta atent recomandarile medicilor.

 

 

Georgina Rodriguez, declaratii cu lacrimi in ochi! Modelul a dezvaluit ce i-a spus Cristiano Ronaldo dupa decesul copilului lor

La fel, Daniela a raspuns la cea mai populara intrebare: „Cat a costat?”. Bloggerita a comunicat operatia a costat-o peste patru mii de euro.

Aceasta a spus ca fostul ei sot i-a sustinut decizia.

Unii urmaritori i-au reprosat ca pretul pare sa fie prea mare, la care Daniela le-a raspuns: „N-am nici un scop in a inflori pretul. Poate e mai ieftin in Turcia, dar in Bucuresti, in mare parte pentru un implant simplu, pretul incepe de la 4.500 de euro. Daca se cer interventii in plus, pretul creste.”

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Aceasta are o fiica pe nume Leila.

Articole din aceeasi categorie