09.03.2022
Fiica lui Smiley si a Ginei Pistol a implinit 1 an. Ce mesaj emotionant a transmis artistul: „Iubire pura” - FOTO

Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol, a implinit pe 9 martie 1 an. Cu ocazia asta, artistul a transmis un mesaj special.

In ziua in care Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol, a implinit 1 an, cantaretul a facut mai multe marturisiri cu privire la schimbarile care au aparut in viata lui si a partenerei sale de cand au devenit parinti. 

„Nu stiu despre altii, dar pentru mine 9 martie nu e ziua barbatului! Josephine implineste azi 1 an! 1 an de iubire pura, 1 an de cand ne-ai facut pe mine si pe @ginapistol parinti, 1 an de cand zambim, ne emotionam si ne bucuram in fiecare zi, 1 an de cand viata noastra e mult mai frumoasa pentru ca o privim prin ochii tai! La multi ani, Josephine!”, a fost mesajul transmis de Smiley. 

De asemenea, Gina Pistol a publicat pe contul personal de Instagram o imagine cu mai multe baloane pentru fiica ei, Josephine, care a implinit 1 an.

Smiley si Gina Pistol au fost discreti pana acum in ceea ce o priveste pe Josephine. Cei doi continua sa protejeze intimitatea fiicei lor, careia nu i-au aratat inca fata in imaginile pe care le posteaza deseori pe social media, acolo unde isi tin la curent fanii cu diferite activitati din viata personala si profesionala. Prezentatoarea TV a decis in urma cu ceva timp sa le raspunda celor care intreaba care este motivul pentru care ea si partenerul ei nu dezvaluie imagini cu chipul fiicei lor.

„Este alegerea noastra. Insa nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider ca nu are sens sa expun copila la toata energia asta dubioasa de bantuie in mediul online. Cel putin nu acum”, a spus vedeta pe Instagram.

Smiley a dezvaluit in cadrul podcast-ului „Da Bravo! by Mihai Bobonete”, faptul ca el si Gina Pistol deja au pregatit pentru Josephine un cadou de majorat. Artistul a povestit ca inainte ca partenera lui sa mearga la maternitate sa nasca, cei doi au facut o inregistrare pe care i-o vor da fiicei lor atunci cand va implini 18 ani. Nu isi facusera un plan cu privire la ceea ce vor spune, insa au fost coplesiti de emotii

„Noi am facut o treaba, fix inainte sa plecam la maternitate. Eu i-am zis Ginei ca as vrea sa facem o filmare, la Josephine in camera, sa-i vorbim ei la 18 ani. Si Gina mi-a zis ca nu poate, ca o sa planga… si fix inainte cu jumatate de ora sau o ora, inainte sa plecam la maternitate, sa o duc pe Gina sa nasca, am pus telefonul sa vorbim. Nu ne-am facut niciun plan, am zis hai sa vorbim despre ce simtim. Si atat am zis: „Draga noastra Josephine”, si am inceput sa plangem amandoi ca prostii.”

Smiley a spus ca a primit un cadou asemanator din partea parintilor lui, atunci cand el a implinit 18 ani. 

„Am reusit sa spunem niste lucruri pe care eu nu mi le amintesc, nici nu pot sa ma uit la filmare acum, dar vrem sa i-o dam la 18 ani. Eu am invatat asta de la ai mei. Parintii mei, cand am facut 18 ani, mi-au facut cadou de ziua mea o inregistrare cu mine la 3 ani. Asa ca am zis sa facem si noi la fel. Au fost foarte inspirati. Am zis ca acum a avansat tehnologia, putem sa facem o filmare pe care sa o pastram”, a adaugat Smiley in podcast-ul gazduit de Mihai Bobonete. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie