18.03.2024
Din nou singura! Vlada Botan s-a despartit de iubitul ei - FOTO

Vlada Botan a anuntat public ca nu mai este intr-o relatie. Vezi mai jos modul in care a facut-o.

La sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, interpreta Vlada Botan a dezvaluit ca este implicata intr-o relatie, insa a evitat sa publice imagini cu chipul tanarului misterios care i-a furat inima.

La nici doua luni de atunci, relatia a inceput sa nu mai mearga asa cum si-au dorit, astfel, cei doi au pus capat legaturii dintre ei.

Recent, Vlada a raspuns la cateva dintre cele mai populare intrebari adresate de catre abonatii ei.

Tu stii secretul sarmalelor perfecte? Designerul Iuliana Chirosca - la fel de priceputa in bucatarie ca si in crearea palariilor - VIDEO

La intrebarile: „De ce fiind singura nu locuiesti cu iubitul tau? De ce alegi sa stai singura?”, Vlada a raspuns succint: „Nu sunt intr-o relatie”.

Cu cateva zile in urma, Botan si-a facut o schimbare radicala de look. Interpreta si-a schimbat nunata parului si a optat pentru o tunsoare cu breton.

Sa fie oare despartirea motivul schimbarii de look?

La multi ani, Adriana Ochisanu! Ce isi doreste interpreta in acest an - FOTO

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in special in mediul online. Pe Instagram are o comunitate de peste 140 de mii de urmaritori, iar pe TikTok a acumulat peste 2 milioane de aprecieri la videourile sale.

Articole din aceeasi categorie