17.03.2024
In ce relatie este Ion Paladi cu nasa sa, Adriana Ochisanu? Corneliu Botgros: „Ori de cate ori se vedeau...” - VIDEO

Recent, Corneliu Botgros a fost invitat in cadrul podcastului de pe Youtube „Sincer cu tine”.

In cadrul discutiei, instrumentistul a fost intrebat in ce relatie este cu finul lui Ion Paladi, dar si de ce interpretul nu vorbeste cu Adriana Ochisanu.

Corneliu sustine ca Adriana a decis sa rupa legatura cu finii ei.

„Teoretic asa este, doar i-am cununat in biserica. Doar cu mine comunica Ion. Adriana din ce stiu eu a decis sa rupa relatia cu el fara niciun motiv, fara sa dea vreo explicatie. Pur si simplu nu mai comunica. Asa stiu eu. Eu l-am mai intrebat pe Ion atunci la inceput: „Ai incercat sa comunici?” si el a spus: „Da, am incercat, dar nu se saluta, se intoarce si pleaca”. Daca asa, asa e, e alegerea ei. Ori de cate ori se vedeau mai inainte pe scarile Palatului National el o saluta, insa...”, a mentionat Corneliu Botgros.

Vezi podcastul integral mai jos:

Corneliu Botgros este instrumentist in Orchestra Lautarii si fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost casatorit cu artista si interpreta de muzica populara Adriana Ochisanu, iar dupa 17 ani de casnicie au divortat, in 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros, in varsta de 23 de ani. In prezent, Corneliu este casatorit cu Angela Botezatu.

Articole din aceeasi categorie