24.01.2023
Cum arata cel mai luxos hotel din lume, unde a cantat Beyonce. Oaspetii se spala pe dinti cu periute de aur

Lux si opulenta – acestea sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine noul hotel VIP lansat in Dubai, Atlantis The Royal. Conceput de cei mai apreciati arhitecti din lume, hotelul are 795 de camere, dintre care 44 au propria piscina a infinitului, la sute de metri inaltime.

Beyonce a fost adusa de arabi sa le cante invitatilor la marea deschidere, fiind platita cu o suma fabuloasa – 24 milioane de dolari pentru 73 de minute de spectacol.

Este fata tatei: bruneta si cu pielea maslinie! Primul si cel mai induiosator interviu cu prezentatoarea stirilor PRO TV, Tatiana Nastas, dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara. Ce prenume au ales parintii: „Inseamna noapte, intunecat, ca parul si tenul ei”- INTERVIU

Insa cu siguranta investitorii isi vor scoate in curand banii. Suita in care a fost cazata Beyonce, compusa din 4 camere, costa 142.000 $ pe o singura noapte. Insa, daca e nevoie de un spatiu mai mare, aceasta se poate extinde pana la 15 camere si costa 285.000 $ pe noapte. Insa exista si camere cu preturi mai accesibile. O “dubla” standard pleaca de la circa 1500 de dolari pe noapte.

Dai un ban, dar ai parte de lux in adevaratul sens al cuvantului. Oaspetii se spala pe dinti cu periute din aur si se piaptana cu perii placate tot cu aur :) Au parte de majordom propriu, pot medita cu delfinii sau pot cumpara arta de Picasso de la magazinul de suveniruri. 

Masa poate fi luata la unul dintre cele 17 restaurante si baruri cu care este dotat hotelul. Un acvariu imens gazduieste peste 4000 de meduze.

La deschiderea oficiala, organizatorii au invitat o multime de celebritati, printre care modelul Kendall Jenner, actrita Rebel Wilson si cantaretul Liam Pine. Deschiderea pentru publicul larg va avea loc in februarie. 

Cladirea cu 43 de etaje a fost proiectata de firma de arhitectura Kohn Pedersen Fox Associates, din New York. Totul, pana la cele mai mici articole de toaleta, este furnizat de branduri de lux precum Hermes, Frette si Graffe.

Articole din aceeasi categorie