16.01.2023
Britney Spears a facut un scandal intr-un restaurant din Los Angeles. Ce s-a intamplat - VIDEO

Daca anterior, Britney Spears, in varsta de 41 de ani, isi soca fanii cu filmuletele sale ciudate filmate acasa, acum aceasta a fost surprinsa in timp ce „facea scandal” intr-unul dintre restaurantele din Los Angeles. 

Vineri seara, cantareata impreuna cu sotul ei, Sam Asghari, in varsta de 28 de ani, au fost intr-un restaurant din zona Woodland Hills. Oaspetii din local desigur ca au observat-o pe vedeta, iar cineva chiar a inceput sa o filmeze pe furis. Vazand asta, Britney si-a pierdut cumpatul si a inceput sa se indigneze. 

Tatiana Koberidze - in cautarea luminilor nordului! Bloggerita si sotul sau au fost martorii uneia dintre cele mai frumoase aurore boreale - FOTO/VIDEO

Imaginile din restaurant au fost publicate de catre tabloidul TMZ. In imagini o vedem pe interpreta cum isi acopera fata cu meniul si ii spune ceva chelnerului de langa ea. Martorii incidentului sustin ca Britney striga ceva nearticulat, intr-o limba greu de inteles, care seamana putin cu engleza.

Iti da fiori! Vlada Botan si-a incantat fanii cu un cover la piesa „Va urma” a interpretei Feli - VIDEO

Potrivit martorilor, sotul ei s-a grabit sa paraseasca restaurantul si era incapabil sa reziste comportamentului neadecvat al sotiei sale. Si, dupa cateva minute, Britney la fel a iesit din local, fara a-si achita contul.

Articole din aceeasi categorie