16.02.2021
Cum a reusit Rihanna sa-si supere fanii dupa ce a pozat fara sutien

Rihanna a postat o fotografie de infarct pe contul de Instagram, spre incantarea celor peste 91 milioane de fani care o urmaresc. 

Din cand in cand, artista in varsta de 32 de ani isi mai condimenteaza profilul de Instagram cu cate o imagine in care apare fie in costum de baie, fie in lenjerie intima, fie in tinute super provocatoare. 

Rihanna si-a impartit fanii in doua tabere cu ultima fotografie publicata. Artista s-a pozat fara sutien si si-a acoperit sanii cu mana. Imaginea in care Rihanna apare topless pe terasa, in fata unei piscine, purtand doar o pereche de pantaloni scurti, de culoare lila, a adunat aproape 9 milioane de like-uri in doar cateva ore.

Muzica ei face furori in Romania, dar si in multe alte tari. Moldoveanca pe care unii o aseamana cu Rihanna, iar altii o recunosc pe strada: „Mi s-a zis de foarte multe ori, dar nu stiu de ce... Mie nu-mi pare asta”

Pe langa miile de complimente primite pentru felul in care arata, Rihanna a avut parte si de critici. Motivul? Riri si-a accesorizat “tinuta” cu un colier cu Ganesha, unul dintre cei mai cunoscuti zei din hinsuism. “Poate sa-mi spuna cineva de ce poarta un colier cu Ganesha?”, “Asta nu e ok deloc!”, “Inainte sa spuneti ca e normal ar trebui sa stiti ca l-a pus pe Dumnezeul nostru intre sanii ei”, au scris unii internauti. 

Rihanna in lenjerie intima rosie - mai FIERBINTE ca niciodata! Spotul publicitar care a sucit mintile barbatilor

Sursa foto: Getty Images/ Instagram

Articole din aceeasi categorie