15.01.2021
Rihanna in lenjerie intima rosie - mai FIERBINTE ca niciodata! Spotul publicitar care a sucit mintile barbatilor

Artista s-a filmat intr-un spot publicitar pentru lenjeria de corp din linia care ii apartine, lasand la vedere cele mai intime parti ale corpului.

Citeste si :  Cantarea aproape 250 DE KILOGRAME, dar s-a pus pe SLABIT. Actorul celebru a ajuns DE NERECUNOSCUT. Acum ne arata PATRATELELE!

Nu este prima data cand Rihanna starneste comentariile internautilor cu felul in care arata si se imbraca. De data aceasta, vedeta a aparut intr-un video, in lenjerie rosie, buna pentru sarbatoare Sfantului Valentin.

„You`re not my only Valentine.../Tu nu esti singurul meu Valentin...” - a scris interpreta pe pagina ei de Instagram, iar filmulet a acumulat deja aproape 6 milioane de vizualizari si peste 20 de mii de comentarii, in care i se spune cat de fierbinte este.

„Savage X Fenty” este linia de lenjerie de corp marca Rihanna, fondata in 2018. Pentru a-si promova brandul, artista apare adesea imbracata chiar ea in lenjeria hot.

Citeste si :  Un model OnlyFans i-a cerut lui Papa Francisc sa-i binecuvanteze sedinta foto care urmeaza sa apara in Playboy

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie