03.02.2021
Muzica ei face furori in Romania, dar si in multe alte tari. Moldoveanca pe care unii o aseamana cu Rihanna, iar altii o recunosc pe strada: „Mi s-a zis de foarte multe ori, dar nu stiu de ce... Mie nu-mi pare asta”

Misha Miller este o tanara interpreta, originara din Republica Moldova, dar este stabilita de mai multi ani peste Prut, unde se ocupa de cariera ei muzicala.

Cantareata Misha Miller a oferit un interviu in direct pentru emisiunea O Seara Perfecta, in care a povestit despre cum e viata de artist, al carui piese se aud la radiourile din diferite tari si pe care oamenii il recunosc pe strada.

Anastasia Fotachi isi vinde masina. Cat costa bolidul frumoasei blondine? „Starea este ideala”

Despre cum s-a adaptat in Romania, interpreta spune ca ii lipsesc familia si prietenii, iar daca acestia ar fi langa ea, acolo ar fi adevarata ei casa: „Mi-a fost greu sa ma simt acasa la Bucuresti. Eu sunt stabilita in Romania deja de 7 ani sau ba chiar 8. La Bucuresti cred ca sunt stabilita de 2, pana acum mi-am facut studiile la Iasi. De jumatate de an cred ca Bucurestiul a devenit noua mea casa, unde ma simt, in sfarsit, acasa, pentru ca de regula faceam naveta in fiecare saptamana acasa, sa-mi vad parintii, sa-mi vad familia...

Piesele ei au cucerit multe topuri muzicale, iar colaborarile cu Vanotek, Sasha Lopez si alti artisti de peste Prut, o fac sa se simta si mai libera in creatie, uneori canta si in limba rusa, povesteste Misha Miller. 

Videoclipul piesei care a consacrat-o, Smoke Me feat Sasha Lopez, are peste 13 milioane de vizionari pe YouTube, iar cea mai noua melodie a ei - Up All Night, are deja peste 150 de mii de vizionari, in doar o saptamana de la lansare.

Unul dintre visurile ei s-a indeplinit atunci cand si-a auzit piesa la radio, iar despre tarile in care muzica ei se asculta intens (Turcia, Bulgaria, Romania, Republica Moldova, Italia, Rusia etc.), aceasta spune ca nu are un scop anume, ci asteapta sa observe unde prinde mai bine fiecare piesa si abia apoi isi face planurile viitoare. Cum arata moldoveanca pe care multi o aseamana cu Rihanna si ce a mai povestit despre ea, vezi in interviu:

In cizme peste genunchi si blana luxoasa. Cristina Croitoru - spectaculoasa intr-o imagine de iarna

Fetita Adrianei Ochisanu, Mihaela, si-a sarbatorit ziua de nastere in platoul emisiunii O Seara Perfecta. Ce nazbatii a facut micuta chiar in emisie directa

Sursa foto: Google

Articole din aceeasi categorie